Verliefd op mijn broer

Verliefd op mijn broer

21-10-2016 - Sinds drie maanden ben ik heel erg op mijn broer verliefd. Hij is 17 en ik ben 14, dus als het om leeftijd zou gaan, zou het nog kunnen.


Maar omdat hij mijn broer is, kan het niet. Dat begrijp ik best wel, alleen ik kan niet stoppen met verliefd op hem zijn! 

Als je heel erg veel van iemand houdt, kan dat voelen alsof je verliefd op hem bent. Je wilt nu eenmaal graag bij hem zijn, je vindt hem leuk en jullie hebben lol samen. Zulke gevoelens kun je ook voor je broer hebben. Het grote verschil is alleen dat je die liefde op een andere manier uit dan bij een vriendje. Die liefde is niet lichamelijk en heeft niks te maken met seks, maar kan wel net zo hevig voelen. En dat is het verschil dat je moet leren kennen. Het verschil tussen 'verliefde liefde' en broer-zusterliefde. Weet je wat het mooie is van de liefde voor je broer? Je hoeft niet bang te zijn om hem kwijt te raken. Hij is en blijft je broer en dat is hij de rest van jullie leven. Houd gerust van hem met heel je hart en wees blij dat je hem hebt. Maar zoek de lichamelijke liefde en verliefdheid bij een vriendje. Dan heb je allebei: een leuke liefde én een fantastische broer!

Lees ook: Verliefd op broer van BFF

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op iemand uit je familie?

    •  
    •  
    •  

2Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!