Oude liefde

Oude liefde

24-10-2016 - Ik heb nog niet zo lang een superlieve vriend, maar hij woont niet dichtbij. Ik woon in de buurt van Groningen en hij in Rotterdam.


Ik woon bij mijn vader en ga zo nu en dan naar mijn moeder, in de buurt van Enschede. Daar heb ik lang gewoond en heb ik heel lang een vriend gehad, mijn eerste echte liefde. Maar sinds kort mis ik hem heel erg en krijg ik hem niet uit mijn hoofd. We hadden echt een perfecte relatie en ik heb altijd spijt gehad dat het uit is. We hebben geen contact meer, maar ik weet wel dat hij sinds kort een vriendin heeft. Ik weet echt niet wat ik moet doen, ik ben nog helemaal verliefd op hem.

Het is heel verleidelijk om de relatie met je ex-vriend te idealiseren. Zeker als je huidige vriend veel verder weg woont en je hem misschien meer moet missen dan je zou willen. Dat zal anders zijn geweest met je ex. Die kon je in ieder geval zien als je bij je moeder was. En zo zijn er misschien wel meer dingen die veel mooier lijken dan ze misschien in werkelijkheid waren. Want de realiteit is dat het uit is. Dat heeft ook een reden. Er is een moment geweest waarop een van jullie beiden heeft besloten om niet verder te gaan met deze relatie. Dus zo perfect kan de relatie niet zijn geweest. Het feit dat hij nu een nieuwe vriendin heeft, helpt natuurlijk ook niet. Eigenlijk ben je een beetje jaloers en daardoor ga je het beeld van je ex mooier maken dan het is. Probeer om te beginnen zelf weer vaste grond onder de voeten te krijgen en kijk ook eens naar de minder leuke kanten van je vorige relatie. Als je dan nog steeds zo verliefd op hem bent, vertel hem dan over jouw gevoelens. Grote kans dat hij je dan vertelt dat die gevoelens niet wederzijds zijn en je op die manier van die wolk af laat vallen.

Lees ook: Verliefd op mijn ex

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op een ex?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Oct '16 15:03

  Reactie: Nee, gelukkig niet.
  Reageer!
  Het heet-gelukkig- niet voor niets ex

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 25 Oct '16 08:46

  Reactie: Ja, echt super awkward!
  Reageer!
  nu nog maar is al 3 jaar uit maar hij heeft nu wat met mijn vriendin

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 25 Oct '16 11:16

  Reactie: Nee, gelukkig niet.
  Reageer!
  Maar hun wel weer op mij.....

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 26 Oct '16 20:05

  Reactie: Een beetje...
  Reageer!
  Echt ongemakkelijk haha maar je komt er wel overheen.. suc6

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!