Mijn BFF is verliefd op mijn vriendje

Mijn BFF is verliefd op mijn vriendje

28-10-2016 - Ik heb verkering met een heel leuke jongen. Morgen moet ik weer naar school. Dat vind ik fantastisch, omdat ik hem weer zie. Maar ik weet niet goed hoe ik moet reageren.


Moet ik juist heel verliefd beginnen met een gesprek, of moet ik gewoon doen? Tweede vraag: ik heb dus verkering. Maar ik weet dat mijn vriendin ook verliefd is op hem. Ik ben bang dat hij haar leuker gaat vinden dan mij, en dat zij heel erg probeert om veel aandacht van hem te krijgen. Maar ze is wel mijn beste vriendin, dus ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Gewoon mezelf blijven, of een beetje anders?

Blijf jezelf maar en doe wat je hart je ingeeft: zowel op het moment dat je je vriendje weer ziet als wanneer je beste vriendin erbij is. Dus als jij zin hebt om hem om zijn nek te vliegen, dan moet je dat vooral niet laten. Tenzij je denkt dat hij dat niet leuk vindt, dan kun je beter niet meteen heel hard van stapel lopen. Als je zin hebt om gewoon te doen, dan is dat ook goed. En wat je vriendin betreft: ze is je beste vriendin. Dan zou je niet bang hoeven zijn dat ze je vriendje van je af gaat pakken. Doe normaal, dat houd je het 't langste vol.

Lees ook: Help! Mijn BFF en ik zijn verliefd op dezelfde jongen!

Tell us what you think

Heb jij wel eens het vriendje van een vriendin afgepakt?

    •  
    •  
    •  

2Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!