Mijn relatie is saai

Mijn relatie is saai

05-11-2016 - Ik heb een heel lief vriendje. We hebben nu al twee jaar, maar mijn kriebels zijn min of meer weg. Ik vind het een beetje saai worden.


Ik wil iets nieuws en ik ben geneigd om andere jongens leuk te vinden. Maar hij is wel echt perfect voor mij, ook al erger ik me wel steeds vaker aan hem. Dan word ik boos, en dan schiet er meteen in mijn hoofd om het uit te maken. Maar dan doet hij weer zoiets verschrikkelijk liefs waardoor ik weer van hem hou. En zo gaat het door. Ik mis de vrijheid om met andere jongens te flirten en zo heel erg, maar ik wil toch niet weg van hem. Ik weet niet of ik het nou beter uit kan maken of niet. Of wat kan ik doen om het weer spannend te maken?

Het is heel normaal dat na twee jaar de spanning een beetje verdwijnt. Jullie raken aan elkaar gewend en er valt niet veel nieuws te ontdekken. Alle dingen die je vroeger misschien wel schattig vond, gaan je nu irriteren. Dan is de verleiding om opnieuw verliefd te worden heel groot. Want dat is wél nieuw en spannend. Je bent pas 17, een leeftijd waarop de meeste girls nog gewoon lekker aan het flirten zijn en een hoop ontdekken qua liefde. Niet zo gek dus dat je ergens verlangt naar vrijheid. Maar als je je vriendje echt niet kwijt wilt, kun je proberen jullie relatie weer spannender en leuker te maken. Probeer elkaar te verrassen en opnieuw te verleiden. Maak leuke uitstapjes of kook eens lekker voor hem. Grote kans dat de vlinders weer terugkomen. Merk je dat er weinig verandert en dat je je niet zo fijn meer in de relatie voelt, dan is het misschien toch beter om ermee te stoppen.

Lees ook: Mijn leven is saai

Tell us what you think

Hoe zou jij een relatie spannend houden?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 6 Nov '16 12:55

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Als je nog geen seks met hem heb gehad, dan kun je dat met hem doen. Dat brengt jullie dichter bij elkaar.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 9 Nov '16 12:08

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  als je seks met elkaar hebt versterkt dat jullie band samen en in jou geval zou dat best kunnen want 2 jaar is niet zo raar om te proberen ik zou wel aan de pil gaan of een andere anticoneptie hebben stel je het gaat proberen met je vriend en als je aan de pil gaat ook condoom erbij is extra veilig ! of anders naar een film samen gaan of een etentje samen doen maakt het ook wel wat leuker en spannender wel een romantische film voor jullie samen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!