Ver weg

Ver weg

22-05-2014 - Ik heb een jongen ontmoet op een chatsite (hij is 16, ik 14). Hij is de perfecte jongen: heel lief en aardig. Hij zegt allemaal aardige dingen en geeft me zelfvertrouwen. Ik kan hem om advies vragen en alles vertellen.


We hebben een liedje waarbij we aan elkaar denken (als ik het hoor, krijg ik tranen in mijn ogen omdat ik weet dat we elkaar nooit zullen zien). Hij maakte zelfs een tekening van me! Ik kan hem echt vertrouwen. Hij zegt dat hij het haat dat ik mezelf niet knap vind. Hij is gewoon zo lief... en zo kan ik nog uren doorgaan. Hetzelfde heeft hij bij mij. Hij zegt dat hij me zou willen knuffelen. We houden heel erg van elkaar. Probleem: hij woont in Nieuw-Zeeland, aan de andere kant van de wereld. Maar als we chatten, kunnen we uren doorgaan. Ik weet ook hartstikke zeker dat hij echt is. Girlz! help me, ik kan niet stoppen met aan hem te denken, maar ik wil hem ook zeker niet vergeten! Confused

Nieuw-Zeeland is inderdaad helemaal aan de andere kant van de wereld en het zal zeker nog heel lang duren voordat jullie elkaar echt kunnen zien. Misschien gebeurt dat zelfs nooit. Dat is niet leuk, maar het betekent niet je nu alles moet opgeven en hem moet vergeten. Jullie kennen elkaar via internet, jullie hebben het leuk als jullie samen chatten, je vertrouwt hem en hij geeft je een goed gevoel. Dat is toch al geweldig! Geniet van de dingen die jullie nu samen hebben. Wie weet wat de toekomst nog voor jullie in petto heeft.

Lees ook: Help! Mijn vriendje woont ver weg...

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!