Loverboy

Loverboy

03-06-2014 - Ik heb een vriendin en die heeft een 'vriendje'. Alleen laatst toen sms’te hij haar dat hij in de cel zat en toen zij belde zei hij dat het niks was. Hij had een meneer in elkaar geslagen met zijn vriendjes.


Omdat die meneer tegen ze zei dat ze niet op de hertjes sneeuwballen mochten gooien. Ze was toen wel verdrietig, maar heeft hem vergeven. Alleen nu heeft hij haar een kettinkje van meer dan honderd euro gegeven en nu wil hij seks met haar, maar ze hebben nog maar twee weken! Mijn vriendin wil niet zeggen hoe ver ze al is gegaan, maar ik maak me echt zorgen om haar. Hij slijmt ook heel erg tegen haar en ik ben nu bang dat hij een loverboy is. Gisteren is hij weggelopen en toen was iedereen ongerust en nu is hij er weer en doet alsof het doodnormaal was. Ik heb al tegen haar gezegd dat hij een loverboy is, maar ze wil er niks van weten. Hoe kan ik haar helpen? En wat nou als hij echt een loverboy is? Bezorgde tweeling

Zelfs als hij geen loverboy is, dan is hij nog steeds niet echt het lieve vriendje dat jij graag bij je vriendin wilt zien. Het is natuurlijk niet normaal om iemand in elkaar te slaan, alleen omdat diegene zegt dat je de hertjes geen pijn mag doen. En dan zegt hij zelf nog dat het niks is... Zegt hij dat ook als hij de eerste mep uitdeelt aan je vriendin? Vindt hij het misschien normaal om mensen te slaan? Of gaat hij het dan weer proberen ‘goed’ te maken met dure cadeaus? Het moeilijke van dit soort situaties is vaak dat jij deze dingen wel ziet, maar je vriendin niet. Zij is nu eenmaal verliefd en ziet alleen de mooie kanten van hem. Het helpt niet als je haar probeert te overtuigen dat hij niet de ware is voor haar. Daar zal ze niet naar luisteren. Zorg ervoor dat je haar vriendin blijft en geef haar het gevoel dat ze altijd bij je terecht kan. Het kan ook zeker geen kwaad om erover te praten met een vertrouwenspersoon op school. Zij kunnen haar dan ook wat beter in de gaten houden en stappen ondernemen als het mis dreigt te gaan.

Lees ook: Loverboys

Tell us what you think

Wat zou jij tegen jouw vriendin zeggen?

  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 3 Jun '14 15:22

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Zeggen "Zelf weten, als hij je tot iets toe dwingt wat je niet wilt, dan kom later niet naar me toe als je me opeens nodig hebt ik waarschuw je alleen, dat je het maar weet" !!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 3 Jun '14 16:31

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  ik zou zeggen dat hij een loverboy is als zen niet wil luisteren moet je naar de politie gaan en haar vriendje aangeven dat ie een loverboy is

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 3 Jun '14 20:19

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik zou die film van carrie slee met haar gaan zien, en dan nog hopen dat ze begrijpt in welke situatie ze zit ( lover or looser)

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 3 Jun '14 21:36

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  altijd voor haar klaar staan. Het is wel je vriendin!!! Ik zou haar helpen ook al zou je 1000 keer zeggen dat het niet hoeft, want ik weet dat ze me nodig heeft. Straks is het wel een loverboy en heb jij haar laten vallen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 3 Jun '14 23:25

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  ik zou naar de politie gaan het is voor haar eigen bestwil, okal wordt ze misschien boos als ze er achter komt ze zal je heel dankbaar zijn op het laatst

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 6 Jun '14 20:32

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Haar even met rust laten over die jongen voor je er ruzie over krijgt . geloof me ik weet er alles van blijf bij haar maar laat haar praten wrijf het er ook niet in dat die jongen slecht voor haar liefde maakt nu eenmaal blind . Zeg het wel tegen iemand die je vertrouwd maar onderneem geen actie laat ze hun eigen weg zoeken misschien interesseert het je niet wat ze zegt of wordt je daar boos om gewoon niet op reageren alle sinds niet tegen je vriendin praat met gerust met die lover boy maar bedreig hem niet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 16 Jun '14 20:11

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Zeggen: 'Zelf weten, denk goed om je grenzen. Maar als er iets is, help ik je niet.' Het is haar keuze

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 22 Sep '14 22:24

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Zeggen " ik heb je proberen te helpen maar je luistert niet naar me ik probeer je alleen maar te helpen zodat je geen problemen krijgt ofzo maar als je niet naar me luistert zoek het dan zelf maar uit!"

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: