Eerlijk

Eerlijk

05-09-2014 - Ik ben bang dat mijn vriend vreemdgaat. Ik heb al een halfjaar met hem en ik hou heel veel van hem.


De afgelopen maand heb ik hem niet meer gezien of gesproken. Ik wil hem niet kwijt, maar toch ben ik bang. Ik heb hem aan het begin van onze relatie gevraagd of we altijd eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Ik vond het al vreemd dat hij niet volop ja zei. Hij zei: ‘Nou, dat kan ik niet beloven.’ Weten jullie wat ik hier mee moet?
Wanhopig meisje

Waarom heb je je vriend al een maand niet gesproken? Misschien wordt het tijd om hem eens te bellen en te vragen wat er aan de hand is. Dat heeft niets met eerlijk zijn te maken, maar meer met belangstelling hebben voor elkaar… Er is een verschil tussen eerlijkheid en vertrouwen. Je zou er op moeten kunnen vertrouwen dat hij niet vreemdgaat als je hem een maand niet ziet. Maar dat wil niet zeggen dat hij altijd alles moet vertellen wat hij denkt of doet. Waarom vraag je hem niet gewoon wat er aan de hand is? Misschien is hij wel ziek of is er een andere reden waarom je hem niet hebt gesproken. Misschien wil hij je inderdaad niet meer zien… Maar dat kun je dan maar beter zeker weten dan dat je bang moet zitten wachten.

Lees ook: Wat is vreemdgaan?

Tell us what you think

Vertrouw jij je vriend volledig?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 6 Sep '14 08:49

  Reactie: Ik heb geen vrendje
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sat 6 Sep '14 17:26

  Reactie: Ja, volledig!
  Reageer!
  mijn vriendje is heel lief voor hem en ik heb vroeger veel meegemaakt en hij weet er heel veel van. Dit zou ik niet vertellen als ik hem niet volledig zou vertrouwen. En waarom zou ik hem niet vertrouwen ik zie hem 2 x per week dat zou die niet willen als hij vreemd zou gaan!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 7 Sep '14 12:39

  Reactie: Nee, niet helemaal
  Reageer!
  Ik vertrouw hem wel, maar hij woont aan de andere kant van nl (voor mij dan) En laatste tijd is hij beetje afstandelijk.. Maar ik kan niet 24/7 vragen wat hij doet en waar hij is -errste reactie!!!-

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 7 Sep '14 20:27

  Reactie: Ik heb geen vrendje
  Reageer!
  Ik had 5 jaar verkering (vanaf groep 3) en heb hem altijd vertrouwd

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: