Uitmaken of niet

Uitmaken of niet

24-11-2014 - Ik zit met een probleem. Ik heb verkering met een jongen van wie ik veel houd, maar ik mag niet met hem omgaan van mijn ouders.


Maar nu heb ik een andere jongen leren kennen. Hij is keilief tegen mij en ik kan lachen met hem. En hem begin ik ook leuk te vinden. Nou weet ik niet wat ik moet doen. Mijn vriend verbreekt vaak zijn beloftes en is soms agressief en dat maakt mij bang. Maar toch hou ik van hem – we hebben al bijna twee jaar iets met elkaar. Ik weet niet wat ik moet doen, omdat ik die andere jongen ook leuk vind. Maar ik ken hem niet echt goed. We willen elkaar wel beter leren kennen, maar hij weet niet dat ik al een vriend heb. Ik zit te janken omdat ik gewoon niet meer weet wat ik moet doen.
Anoniem

Allereerst moet je jezelf de vraag stellen of je echt nog wel van je vriend houdt. Daar heeft die andere jongen niets mee te maken. Je verbreekt een relatie omdat je niet meer van iemand houdt, niet omdat je iemand bent tegengekomen die ook heel aardig is. Het gaat om jouw gevoel. Is je vriend degene met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen, de mogelijke vader van je kinderen? Is het antwoord ja, dan zit er niets anders op dan die andere jongen zo snel mogelijk te vergeten. Vertel hem dat je al een vriend hebt, dan is de kans groot dat hij ook snel afhaakt. Is het antwoord op die belangrijke vraag nee, dan wordt het tijd om een einde te maken aan je relatie. Ga in ieder geval niet door met de relatie omdat jullie al twee jaar samen zijn. Je schrijft dat hij zijn beloftes verbreekt, soms agressief is en dat je bang voor hem bent. Niet echt de beste basis voor een gezonde relatie… Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je ouders niet willen dat je met hem omgaat. Kijk dus diep in je hart en vraag jezelf of je hiermee door wilt gaan en of jij beter wordt van deze relatie. Dan kun je ook de juiste beslissing nemen.

Tell us what you think

Heb jij wel eens iemand anders dan je vriendje leuk gevonden?

  •  
  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Nov '14 15:03

  Reactie: Ja...
  Reageer!
  Best wel vaak op de camping een super leuke jongen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Nov '14 15:06

  Reactie: Ik heb geen vriendje
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Nov '14 15:12

  Reactie: Ja, maar nu niet meer
  Reageer!
  Dat was mijn vorige vriendje. Toen kwam ik er achter dat die andere jongen beter voor me was, want mijn vriendje toen flirtte met elk ander meisje zelfs waar ik bij was. Dus ik maakte het uit. En die andere jongen vroeg me zaterdag op date dus ging ik gister en nu hebben we

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Nov '14 17:00

  Reactie: Nee, niemand anders!
  Reageer!
  Miss heel klein beetje maar dat komt omdat je soms een down hebt, maar ik maak nergens werk van. Mijn vriend blijft de leukste!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Nov '14 19:02

  Reactie: Nee, niemand anders!
  Reageer!
  HOU VAN MIJN VRIENDJE !

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 24 Nov '14 21:51

  Reactie: Ja...
  Reageer!
  dat was lastig. maar ik voelde meer voor de andere jongen dus heb het met me vriendje uitgemaakt. ook omdat ik me gezond verstand gebruikt had. me ex had in een week met twee andere meiden gezoend. dat doet pijn. ik ben nu al bijna 3 maanden heel gelukkig met die andere jongen en wil nooit meer iemand anders

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 25 Nov '14 12:49

  Reactie: Ja...
  Reageer!
  Ik heb geen vriendje

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 25 Nov '14 21:55

  Reactie: Ik heb geen vriendje
  Reageer!
  nog nooit gehad

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!