Knipperlicht relatie

Knipperlicht relatie

02-03-2015 - Ik ben een meisje van 15 jaar. Ik heb sinds twee jaar een vriend, maar het gaat telkens uit en dan weer aan omdat hij telkens vreemdgaat.


Toen wilde ik niet meer met hem zoenen, maar hij wilde wel met mij en ik vind hem zo leuk dat ik het toch weer deed. Nu wil hij met mij naar bed. Ik wilde dat in het begin wel (ik dacht dat ik hem dan voor mij zou winnen), maar sinds ik er goed over nagedacht heb, wil ik het niet meer. Mijn vriendinnen zeggen dat ik ermee moet stoppen, maar ik kan er niets aan doen, ik ga toch telkens weer terug naar hem. Wat moet ik doen? Anoniem.

Sommige jongens hebben dat effect op je. Ze doen de grofste dingen en jij vergeeft hem en komt telkens weer bij hem terug. Waarom? Als je daar een antwoord op wist, zou het je niet overkomen. Je hebt een zwak voor hem. Hij weet dat en maakt daar gebruik van. Het is in ieder geval goed van je, dat je niet met hem naar bed bent gegaan. Daarvoor moet je toch echt wat meer zekerheid hebben. Bedenk eerst eens wat jij zelf wilt. Word jij er beter van als je verkering met hem hebt? Ben je dan gelukkig? Denk je dat je hem kunt vertrouwen? Op basis van die antwoorden kun je een beslissing nemen. Als je dan een keuze hebt gemaakt, laat hem die dan ook duidelijk weten en houd je eraan! Ga je met hem door, stel dan duidelijke eisen zodat hij weet wat je van hem verwacht. Wil je niets meer met hem, zeg hem dan dat het voorgoed afgelopen is en blijf bij je standpunt. Mocht je daarna nog een keer twijfelen, denk dan aan de beslissing die je hebt genomen. Het gaat om jou, niet om hem!

Lees ook: Knipperlichtrelatie; aan of uit?

Tell us what you think

Heb jij ook wel eens zoiets meegemaakt?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 2 Mar '15 15:37

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Dumpen die handel meid! Dat is het beste voor je

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 2 Mar '15 16:22

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Verkering of niet ps Love Girlzx

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 2 Mar '15 16:36

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Nope tot nu toe from born single

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 2 Mar '15 16:57

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Ik was heel lang verliefd op een jongen , hij had het al over zoenen en verkering enzo en toen ging hij steeds met andere meiden zoenen en iedereen zei hoe slecht hij was enzo maar ik ging steeds naar hem terug , en een paar maand terug hadden we gezoend, diezelfde avond zoende hij nog 3 andere meiden en sinds toen heeft hij niks meer van zich laten horen en kijkt hij me heel veel aan en loopt dan 'perongeluk tegen me aan'.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 2 Mar '15 22:09

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Maar ik denk dat ik wel weet hoe je je voelt. Liefde maakt blind

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 7 Mar '15 16:36

  Reactie: Nee
  Reageer!
  dumpen!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: