Foute vriend

Foute vriend

20-07-2015 - Ik had een vriendje en die was heel lief. Ik deed alles met hem samen en het was gewoon gezellig. Na ongeveer twee maanden vertelde hij me dat hij in de vakantie naar Marokko ging, naar zijn familie.


Ik vertelde dat ik met mijn ouders en zus naar Griekenland ging. Eerst deed-ie nog heel lief, maar na een paar dagen vroeg hij of ik met hem mee wou naar Marokko. Ik vond dat geen goed idee, we hadden nog niet heel lang iets en ik ging tenslotte al met mijn ouders naar Griekenland. Hij heeft me toen twee weken onder druk gezet en uiteindelijk heb ik het aan mijn ouders gevraagd. Tot mijn grote schrik zeiden ze ja, en toen kon ik niet meer terug. Mijn vriendje was heel blij en eigenlijk dacht ik dat het ook niet zo erg kon worden. Alleen ik vond het een beetje raar en vervelend dat hij me gedwongen had. Ik ging dus naar Marokko en 't was een hel! Ik ben verkracht door twee ooms van mijn vriendje en zijn opa. Mijn vriendje zelf heeft niets bij mij gedaan, maar ik moest wel dingen bij hem doen. Ik huilde elke nacht en toen ik terug naar huis ging, heb ik het uitgemaakt. Hij was woedend en nu stalkt hij me, dat ik niets mag zeggen over de verkrachting en alles. Ook moet ik met hem blijven zoenen, aftrekken etc. Ik vind het zo eng allemaal, maar ik durf niets te zeggen! Ik hoop dat dit op de site komt, want ik wil zo niet verder, maar ik durf helemaal niets. Alvast heel erg bedankt! Anoniem

Wat jij hebt meegemaakt, is echt afschuwelijk. Achteraf kun je zeggen: als je naar je gevoel had geluisterd… Maar soms kunnen vriendjes zo erg zeuren… Soms denk je dat het wel zal meevallen… En als je dan ook nog eens toestemming van je ouders krijgt… Maar daar heb je nu niets meer aan. Er is iets vreselijks gebeurd. Het is zelfs nog erger: het gaat nog steeds door! En dat moet stoppen. Als je vriend je blijft stalken en je dwingt om dingen te doen die jij niet wilt, heb je alle reden om naar de politie te gaan. Zelfs als hij niets bij jou doet, ook als hij je dwingt om seksuele dingen bij hem te doen, is hij strafbaar. Ga naar iemand toe die je kan helpen: je ouders, een hulpverleningsinstantie, een familielid, de politie… Iemand die ervoor kan zorgen dat hij bij jou uit de buurt blijft. Doe dat echt, want dit moet niet alleen stoppen, je moet ook de kans krijgen om alles wat er is gebeurd te verwerken en je leven weer terug te krijgen. Dat kun je niet alleen. Zoek dus iemand die je kan helpen!

Lees ook: GIRLZ Talk - Strippen voor zijn vrienden

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je dit meisje was?

  •  

12Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 20 Jul '15 15:24

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Het eerste had ik het aan mijn ouders gemeld, daarna naar de politie gegaan voor aangifte tegens verkrachting en seksueel misbruik. Want dit kan natuurlijk echt niet! Ik had hem van alle social media verwijderd. Op Whatsapp, facebook, instagram! Alles wat die van mij heeft, meteen blokkeren die handel en ik zou echt hulp gaan zoeken want dit kan je echt niet alleen verwerken. Je moet er met iemand over praten, met je ouders, goeie vriendin, of vertrouwens-persoon. Nooit twijfelen! Als je het niet zeker weet vooral niet doen! Want je krijgt achteraf spijt dat je toch bent gegaan. Ook moet je alle bewijs materiaal bewaren, zo kan je de politie laten zien wat die allemaal tegen je heeft gezegd. Ik hoop dat hij opgepakt word en dat jij gewoon een leven kan lijden.

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sun 9 Aug '15 14:51

   wow wat jij had getypt is lang maar... ik ben het helemaal met je eens

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 20 Jul '15 18:10

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Alles aan mijn ouders vertellen en samen een plan maken! Meid, sterkte, echt vreselijk!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 20 Jul '15 19:13

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  vreselijk!! heel veel sterkte meis

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 20 Jul '15 21:24

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Jeetje meiss! Jij hebt echt wat meegemaakt! inderdaad wat ze allemaal al zeggen, zoek hulp! Ik wens je heel veel sterkte en succes!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 21 Jul '15 20:40

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ohh, meid ! Dit is echt erg ! Ik ben er echt van geschrokken ! Wat naar ! Sterkte en vertel het alsjeblieft aan je ouders, zij zullen jou beschermen tegen je ex. Je hoeft niet bang te zijn, wat hij met je gaat doen. Zolang je ouders het weten en de politie. Die regelen het verder ! x

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 22 Jul '15 13:05

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  eerst aan mijn ouders vertellen en dan gelijk naar de politie gaan dit is echt vreselijk het spijt me echt dat je dit moest meemaken heel veel sterkte!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 26 Jul '15 11:27

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Alle social media bewaren als bewijs, dan met dat bewijs naar je ouders gaan en dan samen naar de politie. Dit is echt heel erg! Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat iedereen die jou heeft verkracht opgepakt word x

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 26 Jul '15 19:04

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  dit is echt erg, ik zou naar de politie gaan! hij heeft het recht niet om je te stalken of te dwingen. je bent zn eigendom niet!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 30 Jul '15 00:40

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Wow dit is echt heel heftig ik zou het eerst aan me ouders vertelen en daarna naar de politie gaan sterkte meid

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 9 Aug '15 14:47

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  doen dat er is gezegd en in eerste instantie met de ouders van je gaan praten en dan beslissen jij en je ouders wat je daarna moet doen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 1 Jun '16 22:01

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  het eerst aan een vriendin vertellen en met haar naar je ouders stappen als je niet alleen durft. En dan met je ouders naar de politie gaan!!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!