Zoon van de baas

Zoon van de baas

14-09-2015 - Ik werk nu al een jaartje in de horeca. Een halfjaar terug kreeg ik te horen dat de zoon van de baas mij leuk vond, maar ik trok me er niets van aan. Toen werkte ik er niet zo vaak en het boeide me niet zo.


Alleen, sinds een maandje ongeveer vind ik hem echt leuk en ik kan het aan niemand kwijt. De enige aan wie ik denk, is hij! Hij doet heel lief tegen me en soms wel aardiger tegen mij dan tegen de rest. Hij zorgt ook goed voor me, maar dan het probleem: de laatste dagen doet hij juist heel afstandelijk en ik zit er echt mee! Ik ga totaal met tegenzin naar mijn werk. Ik wil duidelijkheid. Ik wil zelf geen initiatief nemen, laat hém dat maar lekker doen. Maar hoe kom ik er anders achter of hij me echt leuk vindt en waarom hij opeens zo afstandelijk doet? Moet ik ook droog terug doen of niet…? Anoniem

'Playing hard to get' is een manier om een jongen te versieren, maar als je dat te lang volhoudt, loop je het risico dat hij zijn belangstelling verliest of iemand anders vindt die hij net zo leuk of zelfs leuker vindt. Jij wilt duidelijkheid, maar je wilt niet zelf het initiatief nemen. Zo werkt dat niet. Je zult hem toch of een of andere manier moeten laten weten dat je hem meer dan leuk vindt. Geef hem wat extra aandacht, knipoog eens naar hem als hij langskomt en breng een keer een kopje koffie of een glaasje fris naar hem als hij druk is. En dan maar hopen dat hij je boodschap begrijpt en opnieuw belangstelling voor jou gaat tonen. Blijf in ieder geval niet wachten, want dan gebeurt er zeker niets. 

Doe ook de test: Hoe hard to get ben jij?

Tell us what you think

Speel jij wel eens hard to get?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 14 Sep '15 15:53

  Reactie: Never!
  Reageer!
  Nobody likes me

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 14 Sep '15 16:34

  Reactie: Never!
  Reageer!
  Dat lukt mij gewoon niet daar ben ik veel te soft voor daarnaast zorg ik ook altijd dat ik eerst wat meer met de jongen om ga van inbekend naar vrienden naar wat closer als ik dan nog geen zekerheid heb dan blijf ik een tijdje close als vrienden of ondervraag ik wat mensen en tja soms dan komt het erop aan dat ii toch echt hem zelf wat moet laten weten misschien is in haar geval een aloniem briefje een idee?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 19 Sep '15 23:53

  Reactie: Soms
  Reageer!
  Dat komt omdat ik niet so hard wil zijn voor hem. Maar als ik boos ben dan ben ik boos.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: