Verliefd en mijn vriendin

Verliefd en mijn vriendin

22-09-2015 - Ik ben een meisje van 14 jaar en ik heb een probleem. Een jongen vond mijn beste vriendin leuk. ik wilde hen koppelen en dat is helemaal misgegaan. Nu maakt hij dus geen kans meer.


Maar hij vertelde mij alles wat hij voelde en ik vertelde hem ook mijn problemen. Nu zei hij tegen mij dat hij mij aardiger vond dan mijn beste vriendin, omdat ze hem alleen maar uitscheldt. En ik vind hem leuk. Hij zei ook tegen mijn BFF – als ik het moet geloven, want ze haat hem – dat hij mij wel aardig en knap vindt, maar hij vindt ook dat ik beter kan krijgen. Maar dat wil ik helemaal niet! Dus mijn vraag is of jullie denken of hij mij ook leuk vindt of niet! Anoniem

Hij heeft je gezegd dat hij je leuker vindt dan je beste vriendin. En dat terwijl hij eerst verliefd was op haar. Daarmee heeft hij toch gezegd dat hij verliefd is op jou? Bovendien heeft hij ook nog eens tegen je vriendin gezegd dat hij bang is dat jij hem niet ziet staan. De boodschap lijkt duidelijk, hij vindt je leuk. Laat hem gerust weten dat het wederzijds is. Hier zou best wel eens iets moois uit kunnen komen. 

Tell us what you think

Heb jij wel eens iemand proberen te koppelen?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 26 Sep '15 18:24

  Reactie: Ja, en ze zijn samen!
  Reageer!
  Bijnaaaaa klaar met koppelen maar tot nu toe gaat het geweldig

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!