Ik durf niet af te spreken

Ik durf niet af te spreken

05-10-2015 - Ik heb sinds een paar dagen verkering met iemand die ik heb leren kennen op WhatsApp. Ik ken hem door een goeie vriendin. Zij kent hem wel heel goed.


Maar nou heb ik wel al met hem, maar hij wil afspreken en dat durf ik op een of andere manier niet. Ik durf het niet te zeggen. Sommigen zeggen: ‘Ga met hem zwemmen of zo’, maar ik durf echt niet! Ik weet bijna niks te zeggen als hij belt. Mijn vraag aan jullie: wat moet ik nou doen. Ik ben eindeloos aan het twijfelen en dadelijk is zijn geduld op. Oh ja, ik heb hem wel elke dag op filmpjes gezien en ik wil wel afspreken, maar ik DURF niet. Help! Ik wil hem niet kwijt! Anoniem

Als je verkering met hem wilt houden, zul je toch een keer de moed moeten verzamelen en een afspraak met hem moeten maken. Anders is de kans groot dat hij geen zin heeft om nog langer te wachten en maakt hij het uit. Zwemmen is inderdaad een goed idee. Daar zijn veel mensen in de buurt en jullie hoeven niet meteen de hele tijd te praten. Of de bioscoop, dat werkt ook altijd goed. Dan kunnen jullie altijd nog over de film praten. Maak je niet te veel zorgen. Het ergste dat je kan overkomen, is dat het in het echt niet klikt. Dan gaat het uit. Maar dat gebeurt ook als je níet met hem afspreekt. Gewoon doen dus!

Lees ook: 8 dingen die je alleen begrijpt als je je BFF van het internet kent

 

Tell us what you think

Zou jij verkering nemen met iemand die je alleen via WhatsApp kent?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 5 Oct '15 18:29

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Maar ik heb hetzelfde qua afspreken! het is super spannend. uiteindelijk heb ik het toch gedaan en onze ''relatie'' is beter geworden

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 5 Oct '15 20:35

  Reactie: Nee
  Reageer!
  als k m zelf nie ken neem k ook geen verkering met hem

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 10 Oct '15 11:29

  Reactie: Nee
  Reageer!
  ik zou het niet doen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 11 Oct '15 16:41

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Echt niet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 20 Oct '15 19:21

  Reactie: Nee
  Reageer!
  ik zou eerst een videogesprek doen. zodat je weet dat diegene echt is. en als diegene zegt mn webcam is kapot dan is hij supernep.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 2 Jan '16 23:36

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Kijk ik app ook met iemand en hij wil ook afspreken ja dat vind ook eng straks is het een afknapper of zo alleen eerst vk nemen voor dat je hem in real life heb gezien is niet handig straks is ie lelijker dan verwacht en ja het gaat om de binnen kant en niet om de buiten kant alleen je moet ook niet te lelijk zijn toch?

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: