Vragen over verliefdheid

Vragen over verliefdheid

17-11-2015 - Als eerste wil ik even zeggen dat jullie blad geweldig is. Maar ik heb 3 vragen...


1.) Hoe voelt het om verliefd te zijn? Heb je dan kriebels in je buik? Want telkens als ik naar de musical moet (daar is een leuke jongen) dan kriebelt het vanbinnen.
2.) Hoe kan je merken dat een jongen je leuk vindt? Hoe gedraagt hij zich dan? En hoe kun je laten merken dat je hem leuk vindt?
3.) Ik vind een jongen heel erg leuk. Ik zie hem ook iedere vrijdag bij de musical. Maar hij is 18 en ik ben 13. Ik denk echt dat ik hem leuk vind. Ik heb het ook al aan een paar vriendinnen verteld. Alleen één van mijn vriendinnen heeft het doorverteld. Ik ben bang dat die roddel nu bij hem terechtkomt. Een wanhopig anoniem meisje

Het lijkt erop dat je verliefd bent ja. Als je vlinders in je buik voelt als je zelfs al aan een jongen denkt, dan heb je in ieder geval gevoelens voor hem. Het is daarom niet erg als hij via via te horen krijgt dat je hem leuk vindt. Dat scheelt jou alvast een heleboel flirtwerk. Soms kunnen roddels heel handig zijn. Op die manier weet je ook sneller of het gevoel wederzijds is of niet. Als hij jou ook leuk vindt, zal hij zijn best doen om contact met je te zoeken, je wat vaker aankijken of je opzoeken tijdens de repetitie. Maar als hij niet geïnteresseerd is, zal hij het tegenovergestelde doen en juist wegkijken als je hem aankijkt. Wel iets om rekening mee te houden trouwens, want door jullie leeftijdsverschil, bestaat er ook een kans dat hij je veel te jong vindt en dus om die reden niet geïnteresseerd is. 

Lees meer: 10 redenen waarom verliefd zijn geweldig is

Tell us what you think

Hoe weet jij dat je verliefd bent?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 17 Nov '15 23:41

  Reactie: Dan...
  Reageer!
  oke ik ben dus echt verliefd op een jongen maan ik weet niet wat ik kan doen kan iemand me helpen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 20 Nov '15 06:59

  Reactie: Dan...
  Reageer!
  Voel je gewoon iets speciaals als je bij die persoon bent.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 21 Nov '15 11:06

  Reactie: Dan...
  Reageer!
  voel je vlinders in je buik en ik ben dus verliefd op een jongen maar hij weet het volgens doordat een vriendin het van mij heeft verteld aan haar vriendin en die zit bij hem in de klas en daardoor weet hij volgens mij dat ik hem leuk en hij heeft mij geblokkeerd op app en ik had hem drie iets geappt en dan blokt hij mij en ik ben bang dat als ik hem in het echt zie dat hij word dat ik hem teveel heb geappt heeft iemand?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 21 Nov '15 13:04

  Reactie: Dan...
  Reageer!
  voel ik zoveel warmte bij mijn hart

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 22 Nov '15 08:09

  Reactie: Dan...
  Reageer!
  deenk ik heel veel aan hem en droom ik ook over hem. als hij er is word ik rood, ga ik stotteren en wil ik het liefste wegrennen om dat ik hem zo leuk vind maar niet in zijn buurt durf te komen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!