Ik vind hem toch leuk

Ik vind hem toch leuk

15-12-2015 - Ik ben een meisje van 15 en heb een vraagje. Onlangs heb ik een paar jongens ontmoet, zij waren vrienden van een vriend van mij. Ze waren echt heel aardig, maar een van hen bleek op mij te zijn. In het begin vond ik hem maar raar en reageerde ik niet echt op al die dingen die ik hoorde van zijn vrienden, zoals: hij is op je en zo.


Maar een tijdje terug zag ik hem weer want we spreken wel vaker af, en om een of andere reden vond ik hem opeens gewoon echt leuk! Ik weet niet wat er gebeurde, maar nu denk ik continu aan hem en kan ik ook echt aan niemand anders denken! Helaas ben ik bang dat de liefde van zijn kant over is. Ik baal echt enorm! Wat nu?! Een meisje dat niet weet wat ze moet doen...

Het gebeurt wel vaker dat je verliefd wordt op het moment dat de ander denkt: het hoeft niet meer. Op het moment dat iemand onbereikbaarder wordt, wordt-ie ook leuker. Geef de moed niet meteen op. Hij vond jou leuk, dus er is geen reden waarom hij dat nu niet meer zou doen. Misschien moet je iets meer je best doen om zijn aandacht te trekken, maar dat mag de pret niet drukken. Laat hem weten dat je hem ziet staan, praat met hem, lach naar hem, kijk hem in zijn ogen tot hij verdrinkt in die van jou. Dikke kans dat hij opnieuw als een blok voor je valt. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Toch verliefd

Tell us what you think

Heb jij wel eens een boy 'te laat' leuk gevonden?

    •  
    •  
    •  

3Reacties

Inloggen

of log in via: