Vier vriendjes

Vier vriendjes

31-12-2015 - Ik heb op dit moment een vriendje. Alleen, hij kan niet zonder mij. Maar ik vind ook andere jongens leuk. Ik heb op dit moment vier vriendjes. Maar ze weten niet van elkaar dat ze iets met mij hebben. Als ze mij bellen dan kan ik vaak niet omdat ik met een van die andere jongens heb afgesproken.


Ik vind dit heel lullig voor ze. En ik vind ze echt alle vier leuk. Ben ook smoorverliefd op alle vier. Alleen, ik voel me ook een beetje sletterig. Omdat ik vier vriendjes heb. Dus nu is mijn vraag: wat moet ik doen? Moet ik het uitmaken met drie van die jongens of moet ik het niet uitmaken? Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen, want ik zit hier wel heel erg mee. Annoniempjuhh

Vier vriendjes is inderdaad niet handig. Je kunt ze nooit de aandacht en liefde geven die ze verdienen omdat ze verliefd zijn op jou. Daarmee houd je niet alleen die jongens voor de gek, maar jezelf ook. Als je zelf geen keuze maakt, komt er vanzelf een moment waarop ze alle vier – een voor een – zelf afhaken. Dan heb je daar niets meer over te zeggen. Als je slim bent, maak je dus nu zelf de keuze aan wie jij je liefde en aandacht wilt geven voordat je ze allemaal kwijt bent. 

Lees ook: What to do? - Verliefd op twee jongens

Tell us what you think

Ben jij wel eens verliefd geweest op meerdere boys tegelijk?

  •  
  •  

9Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 31 Dec '15 16:46

  Reactie: Nee
  Reageer!
  je breekt dan gwn hun hart en als je later gaat samenwonen ga je toch ook niet bv 3 mannen hebben?

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Wed 20 Jan '16 15:53

   dus dat he. dit is niet normaal

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 31 Dec '15 17:32

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Je gaat nu gewoon vreemd.... Niet normaal.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 31 Dec '15 19:41

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Ben wel vaak verliefd geweest maar niet tegelijk sorry hoor maar 4 vriendjes tegelijk is dat niet een beetje sletterig

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 31 Dec '15 19:50

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Want dat is gwn zielig voor de jongens natuurlijk en dan ben je ook een player... Als ze dat weten dan krijg nooit vriendjes. En... Jij daar jij weet niet wat liefde is en gevoelens voor iemand als je dat wel weet dan moet je ook niet tegelijk vier jongens gaan daten. Dat is echt dom! (Mijn mening)

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 1 Jan '16 01:49

  Reactie: Ja, toen heb ik...
  Reageer!
  If you love 2 people at the same time, choose the second. Because if you really loved the 1st one, you wouldn't have fallen for the 2nd.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 3 Jan '16 23:54

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Ik wordt zelf niet zo snel verliefd, dus de kans dat ik op meerdere jongens tegelijk verliefd zal worden, is niet heel erg groot. Een vriend van mij heeft het wel eens gehad, dat hij op twee meisjes en een jongen tegelijk verliefd was. Hij heeft er voor gekozen om er gewoon niets mee te doen en af te wachten tot hij een van de meisjes niet meer leuk zou vinden. Bij je jongen had hij toch geen kans, die viel alleen op meisjes. Toen een van die twee meisjes met die jongen kreeg, en het andere meisje ook een vriendin, was het met alle drie wel over, maat uiteindelijk vond hij wel weer iemand anders.Er is dus niets mis mee om op meerdere mensen tegelijk verliefd te zijn, je kunt daar immers niet voor kiezen, het is pas fout als je ook iets krijgt met al die mensen tegelijk.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 20 Jan '16 15:52

  Reactie: Nee
  Reageer!
  vier vriendjes dat is wel veel hor heb je je ma verteld??

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 25 Jan '16 20:17

  Reactie: Nee
  Reageer!
  4 vriendjes? Ik weet niet of je het doorhebt, maar dit noem je een player, playgirl, je houd ze voor de gek en als ze erachter komen, kun je een fijne jeugd wel vergeten, het zal je hele school doorgaan en dan krijg je nooit meer een vriendje, uitmaken dus!!! En wel nu meteen, niet met 3 met alle 4, je moet e frisse start maken

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: