Meisjesliefde

Meisjesliefde

19-01-2016 - Ik heb een probleem. ik heb een vriendin en we zijn nog niet zolang samen. Ik had haar gevraagd en ze was helemaal happy en zo. Zelf heb ik al een paar keer gezoend, maar voor haar was het de eerste keer. En dan nog wel met een meisje!


Nadat we al best vaak gezoend hadden, had ik zelf het gevoel dat ze minder naar me toe trok. Ze doet nogal raar en daar word ik heel onzeker van. Ik snap dat ze moet wennen, maar het is verwarrend voor me. Is dit normaal gedrag of een kwestie van wennen? Een meisje

Natuurlijk is het niet makkelijk om te wennen aan het idee dat je opeens verkering hebt met een meisje. Dat zal misschien een rol spelen. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de gevoelens van je vriendin voor jou minder zijn geworden. En dan maakt het niet uit of je als meisje verkering hebt met een jongen of met een meisje. De enige manier om erachter te komen wat er echt aan de hand is, is door het te vragen. Vertel haar dat je het idee hebt dat haar gevoelens voor jou minder worden en vraag haar of dat klopt. Alleen op die manier weet je zeker wat er precies aan de hand is. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Lesbisch

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!