Daten met de broer van mijn vriendin?

Daten met de broer van mijn vriendin?

19-02-2016 - Ik ben een meisje van 14 jaar en ik ben vorig schooljaar van school veranderd. We hadden laatst een schoolfeest en ik heb een foto van mij op Facebook gezet... Nu heeft de broer van de vriendin van mijn vorige school daarop gereageerd, heel normaal en aardig.


We zijn na een tijdje gaan chatten en hij vroeg of ik een keer bij hun langs wou komen! Ik vind die broer misschien wel leuk, maar ik weet niet of mijn vriendin het goed vindt. En ik vind het raar om met haar broer te gaan... Wat moet ik doen? Met haar broer afspreken en de kans lopen dat ze me haat? Of afwijzen, vrienden blijven, maar voor altijd verliefd blijven?! Verward meisje

Wat dacht je ervan om eens met je vriendin te gaan praten? Zij is de enige die echt een duidelijk antwoord kan geven op jouw vraag. Waarom zou je dat niet nu doen, nu er nog niets is gebeurd. Vertel haar dus gewoon dat je met haar broer aan het chatten bent en dat hij eigenlijk heel erg leuk is. Aan haar reactie merk je vanzelf hoe zij daar tegenover staat. En als dat niet duidelijk is, vraag haar dan gewoon rechtstreeks of ze het vervelend zou vinden als jij een keer met haar broer gaat daten. Dan weet je meteen waar je aan toe bent en kun je zelf de keuze maken wie of wat je belangrijker vindt. 

Lees ook: Help! Mijn vriendin heeft verkering met mijn broer

Tell us what you think

Wat zou jij ervan vinden als je BFF verliefd was op je broer?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 19 Feb '16 17:15

  Reactie: Ik zou het superleuk vinden!
  Reageer!
  vind ik juist leuk!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 20 Feb '16 14:33

  Reactie: Ik zou het superleuk vinden!
  Reageer!
  Ze wordt familie van je hoe leuk is dat?!! en ze komt vaker langs toppie toch?!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 20 Feb '16 17:48

  Reactie: Ik zou het superleuk vinden!
  Reageer!
  Als mijn vriendin verliefd was op mijn broer, vond ik het helemaal niet erg! Ik heb er geen moeite mee als ze elkaar leuk vinden. Want ik kan haar ook niet verbieden om mij broer niet meer leuk te gaan vinden, want ik bepaal haar leven niet en ook die van mijn broer niet. Het is hun leven ze moeten zelf bepalen of ze het wel of niet willen. Maar ik zou het wel vervelend vinden als mijn broer thuis is en zij komt dan alleen voor mijn broer, dan had ik er wel wat van gezegd. Maar voor de rest boeit het me niet zoveel.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 15 Mar '16 23:41

  Reactie: Ik zou stiekem balen
  Reageer!
  Ik weet niet waarom precies maar ik zou het toch niet leuk vinden. Maar als het echt zo zou zijn zou ik het wel accepterem

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!