Verliefd op de vriend van mijn vriendin

Verliefd op de vriend van mijn vriendin

24-02-2016 - Ik ben verliefd op de vriend van mijn vriendin. Ik kan hem niet uit mijn hoofd zetten. In de klas kijkt hij steeds naar mij en dan word ik heel rood! Wat kan ik doen om hem te vergeten?


Sommige dingen zijn gewoon ‘not done’. Verliefd worden op de vriend van je beste vriendin is daar één van. Dat doe je gewoon niet! Je wilt toch niet de vriendschap met je beste vriendin op het spel zetten voor een verliefdheid die na een paar weken misschien alweer voorbij is? Vergeet hem dus. Maar, zoals je al schreef, dat is niet gemakkelijk. Het helpt als je denkt aan je vriendin. Hoe zou zij reageren als ze zou horen dat jij haar vriendje wilt afpakken? En hoe zou jij je voelen als zij dat bij jou zou doen? Met die gedachte in je achterhoofd, zal het al een stuk gemakkelijker worden om hem te vergeten. En kijk ondertussen vooral goed om je heen; er lopen nog véél meer leuke jongens rond!

Lees ook: GIRLZ Talk - Vriend van vriendin

 

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 24 Feb '16 22:35

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou het gewoon bespreken met vriendin. Maar zij moet dan wel overtuigend een antwoord geven en niet: tja oke dan. De kans dat de relatie tussen jou en je vriendin uit elkaar gaan is groot maar als ze een echte vriendin is hebben jullie begrip voor elkaar. P.S. zorg dat je dan ook nog met je vriendin omgaat

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 29 Feb '16 17:36

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou gewoon wachten tot het voorbij is. Er is niks mis mee als je die jongen leuk vind, je kunt nu eenmaal niet zelf kiezen wie je leuk vind. Je moet er alleen gewoon niks mee doen. Het beste kun je proberen een beetje uit zijn buurt te blijven, tenzij je vriendin met jullie allebei tegelijk om wil gaan. Als je vriendin merkt dat je hem leuk vind en er naar vraagt moet je wel eerlijk zijn, maar leg haar dan ook uit dat je weet dat hij haar vriendje is en dat je niet van plan bent iets met je verliefdheid te doen en dat je probeert er zo snel mogelijk overheen te komen.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!