Indruk gemaakt?

Indruk gemaakt?

23-03-2016 - Ik hielp mee tijdens een roei-evenement en ik moest de boot van een jongen vasthouden toen hij aan de start lag. De volgende dag was ik weer vrijwilligster en had hij een fiets nodig. Ik gaf hem die van mij en hij herkende mij nog van de vorige dag.


Later vroeg hij ook nog mijn telefoonnummer zodat hij mij zou kunnen vinden wanneer hij mijn fiets teruggaf. Vervolgens had ik een andere shift en zwaaide ik, waarop hij terugzwaaide. En vanuit mijn ooghoek zag ik dat hij nogmaals omkeek (was dat naar mij of omdat iemand hem riep?). Nu vraag ik mij af of hij echt alleen mijn nummer wilde zodat hij mijn fiets kon teruggeven of dat ik toch misschien indruk op hem heb gemaakt? Aangezien hij mij nog herkende terwijl hij mij bij de start echt maar vier minuten had gezien. En we hebben niet eens iets gezegd; ik ken hem eigenlijk helemaal niet! Anoniem

Of je echt indruk op hem hebt gemaakt, zul je pas weten op het moment dat hij jouw telefoonnummer ook echt gebruikt, bijvoorbeeld om je een appje te sturen om je te bedanken voor het lenen van je fiets. Dan heb je absoluut indruk gemaakt. Maar het kan ook zijn dat je niets meer van hem hoort. Dat wil trouwens niet zeggen dat hij dan niet meer aan je denkt. Misschien is hij wel te verlegen en durft hij niet te bellen. De vraag is alleen… vind jij hem ook heel erg leuk? Blijkbaar wel, anders had je niet gemaild. Jij wil hem dus graag terugzien. Als je zijn boot hebt vastgehouden, ken je zijn startnummer en dus zijn naam. Dan is het ook niet moeilijk om zijn telefoonnummer te achterhalen. Misschien kun jij hem dan een appje sturen om te vragen of hij tevreden was over de wedstrijd. Je kunt alleen maar te weten komen of je echt indruk hebt gemaakt, als je zelf ook een initiatief durft te nemen. Als je blijft afwachten en er gebeurt niets, zul je het nooit weten. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Mijn vader drinkt

Tell us what you think

Wat doe jij als je contact wilt met een leuke boy?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 23 Mar '16 23:26

  Reactie: Ik stuur een appje
  Reageer!
  Soms moet je écht zelf actie ondernemen.. Want sommige boys laten wel heel lang op zich wachten..

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 25 Mar '16 12:51

  Reactie: Ik stuur een appje
  Reageer!
  Als je een appje stuurt is meestal voor jouw de eerste stap al gezet

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 25 Mar '16 12:57

  Reactie: Ik stuur een appje
  Reageer!
  Klopt das vaak irritant!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 29 Mar '16 21:45

  Reactie: Ik stuur een appje
  Reageer!
  en ik ga er gelijk op af

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 31 Mar '16 19:22

  Reactie: Niets, ik wacht tot hij een move maakt
  Reageer!
  Ik heb van een jongen zijn nummer niet eens maar hij ken 'm al bijna m'n hele leven ( hij zat op andere locatie van mijn basisschool) en hij zit ookal 3 jaar op zelfde middelbare school. Sinds carnaval hebben we soort staar sessies maar hij is super verlegen en z'n beste vriendin is mijn ex dus ik stap niet op hem af.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!