Mijn vader rookt stiekem

Mijn vader rookt stiekem

13-05-2016 - Ik ben er een tijdje geleden achter gekomen dat mijn vader rookt, maar hij heeft hier nooit iets over verteld aan mij of mijn broer. Hij weet niet dat ik het weet en probeert het geheim te houden, maar ik heb het al heel vaak gezien.


Als ik thuiskom uit school stinkt het thuis altijd naar sigarettenrook. Mijn vraag is: ik wil graag dat mijn vader weet dat ik erachter ben gekomen, want ik ben best boos, maar hoe moet ik dit doen? Verder weet niemand dat mijn vader rookt en dat ik ervan weet, ook mijn moeder en vriendinnen niet. Roze meisje

Stiekem roken, dat horen vaders niet te doen. Ze horen in alle opzichten het goede voorbeeld te geven. Niet alleen door niet te roken, maar vooral door je te leren dat je niks stiekem mag doen. Je mag je vader best op de man af zeggen dat je erachter bent gekomen dat hij rookt en dat je dat niet leuk vindt. Hij kan dan zijn best doen om jou uit te leggen waarom hij dat heeft gedaan en je beloven om óf te stoppen met roken óf niet meer stiekem te roken. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Ruzie met mijn moeder

Tell us what you think

Roken jouw ouders?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 13 May '16 19:44

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Maar ze zijn er bijna mee gestopt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 14 May '16 17:26

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Als een van mijn ouders het stiekem zou doen, en ik zou ergens een pakje tegenkomen, dan zou ik het direct in de prullenbak gooien!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 14 May '16 20:16

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Als mijn moeder dat binnen doet word ik schor en misselijk.. Maar toch doet ze dat wel eens, ook al heb ik er last van. Heeft iemand daar nog tips voor misschien?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 16 May '16 16:32

  Reactie: Ja
  Reageer!
  helaas wel, ik wil dit liever niet omdat het slecht voor ze is.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 11 Jun '16 23:12

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Helaas wel

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: