Online stalker

Online stalker

20-08-2016 - Ik ben een meisje van 13 en ik word gestalkt door iemand van 18! Ik ken hem van vroeger en nu stuurt hij me heel de tijd berichtjes op Insta, app’jes, en Skype-berichten. Hij wil ook altijd met me cammen. Ik vind dit echt niet leuk!


Mijn vriendinnen zeggen ook dat het gevaarlijk is. Hij is meerderjarig en ik niet en elke keer als we (tegen mijn zin) aan het cammen zijn, zegt hij wel tien keer: ‘Je ben zo cute en ik wou dat je een paar jaar ouder was. Ik wil met je kussen en ik wil op je wachten tot je volwassen bent.’ Maar ik wil dat helemaal niet. Ik wil dat hij mij zo snel mogelijk gerust laat! Wat moet ik doen?

Waarom reageer je op zijn berichten en ga je tegen je zin met hem cammen? Daarmee geef je hem alleen maar zijn zin. Hij krijgt de aandacht die hij graag wil. Blokkeer hem en reageer niet op zijn verzoek als hij met je wil cammen. Zwijg hem dood, dan is de lol er voor hem snel af. Als hij dan nog niet stopt, zeg dan tegen je ouders wat er gebeurt. Dan kunnen zij ingrijpen en hem duidelijk maken dat ze naar de politie zullen gaan als hij niet ophoudt met jou lastig vallen. Bewaar ondertussen alle berichtjes die hij je stuurt. Als hij echt vervelend wordt, kun je met dat bewijs echt naar de politie gaan. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Dronken vriendin

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 20 Aug '16 16:18

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Hem negeren serieus wrm blijf je nog met hem praten echt raar

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 20 Aug '16 23:41

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou precies doen wat jullie hierboven zeggen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Aug '16 03:52

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Sowieso de dingen die Girlz zegt. Alleen ik wil niet negatief doen, maar als je naar de politie zou gaan word je onderaan de stapel gelegd.. Er zijn zoveel mensen die gestalkt worden. De politie heeft ook meerderen dingen te doen. Echt, niets tegen jou. Je kan t gaan proberen maar het is een risico die je loopt. Denk er ook aan dat je misschien een vis oog voor de deur, dan kun je zien wie er voor de deur staat. Als hij dat is moet je doen alsof je niet thuis bent.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 22 Aug '16 11:55

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Waarom ga je akkoord dat hij met je wild praten . blokkeer hem , vraag hulp aan iemand die je vertrouwd. je ouders kunnen je helpen ,. goede vriendin wie dan ook

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: