Moslim en ontmaagd


Moslim en ontmaagd


28-08-2016 - Ik ben 15 en moslim, maar ik heb het al gedaan. Mijn broer is erachter gekomen. Nou heeft mijn broer beloofd om niks te zeggen, maar ik moet wel met hem en met zijn vrienden naar bed. Wat moet ik doen?


Je wordt verkracht door je broer en zijn vrienden? Dat is veel erger dan het feit dat je geen maagd meer was toen dat gebeurde! Trouwens, je broer moet eerst nog bewijzen dat je geen maagd meer was toen hij begon met die verkrachtingen. Als je wilt dat dit stopt (en dat is echt dringend nodig) zul je harde maatregelen moeten nemen. Aangifte doen bij de politie is een optie die je zeker niet meteen mag afwijzen. Zoek anders hulp bij iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt en die je kan helpen. Een vertrouwenspersoon of school of iemand in je familie die je kunt vertrouwen en van wie je weet dat hij of zij je wil helpen. Dit mag in ieder geval zo niet doorgaan.

Lees ook: GIRLZ Talk - Gebruikt door een boy

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 28 Aug '16 21:46

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou het aan mijn ouders vertellen ik vind het beter dat ik dan gewoon zelf vertel dat ik ontmaagd ben dan dat ik verkracht door mijn broer en zijn vriendinnen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 29 Aug '16 00:50

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Pff wat.een rare situatie! Ben zelf ook moslim maar nooit gedacht dat een broer dit zou doen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 31 Aug '16 03:09

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou gwn mijn ouders vertellen dat ik ontmaagd ben en wat ik van mijn broer moest doen om hem stil te houden!!!!!!!!!!!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 31 Aug '16 15:20

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Het is nu de keuze tussen straf van je ouders, of verkracht worden door je broer. The thing is, als ik een broer had gehad en ik vertel mijn ouders dat hij me wil verkrachten, no way dat hij de waarheid gaat spreken. Dus je moet mensen hebben die achter je staan, of bewijs hebben. En anders is het dus een keuze tussen de eerste twee. Mijn ouders zijn heel streng Christelijk en zij zijn erachter gekomen dat ik geen maagd meer ben. Flinke straf gekregen, ik ben echt blij dat ik 18 ben en ze dus niet veel over mij kunnen zeggen, als ik jonger was geweest hadden ze me gedwongen het uit te maken. Nouja is de straf het waard, dat is meer mijn punt (ligt er ook aan hoe streng moslim ze zijn)

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 3 Sep '16 02:30

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou aangifte tegen mijn broer doen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: