Mijn neef betast me

Mijn neef betast me

01-09-2016 - Ik heb een probleem met mijn neef. Elke keer als ik hem heb gezien, whatsappt hij me even later om te vertellen dat hij me heel geil vond en dat hij zeker seks met me zou willen als ik niet zijn nichtje was. Laatst gingen we uit eten met de familie.


Hij was ook mee en ik zat naast hem. Hij zat de hele tijd aan mijn billen en kneep erin. Even later gingen we met al mijn neefjes en nichtjes, waaronder hij, naar boven naar zo’n kinderhoek. We zaten daar op een bank met zijn tweeën en hij ging me helemaal knuffelen en aan m'n borsten zitten waar al die kinderen bij waren. Ze hebben het niet gezien gelukkig, maar ik vond het niet fijn. Daarna whatsappte hij me toen ik weer thuis was om te vertellen dat hij heel geil van me werd en dat ik snel naar hem toe moest komen om leuke dingen te doen. Ik heb daar niet op gereageerd, maar ik durf nu niet meer met hem te praten of hem aan te kijken als hij hier is. Help me alsjeblieft!

Ook al is hij je neef, hij heeft niet het recht om aan je te zitten of dergelijke berichtjes te sturen. En dat moet stoppen. Zeg tegen hem dat je niet gediend bent van dergelijke berichtjes en dat hij met zijn handen van jou moet afblijven. Als dat niet werkt, zeg het dan tegen je ouders en laat hen de berichtjes zien die hij stuurt. Zij kunnen dan met hem of met zijn ouders gaan praten en ervoor zorgen dat dit stopt. Doe er wat aan, want op deze manier durf je niet meer alleen met hem in een ruimte te zijn en ga je er tegenop zien om nog naar een familiefeestje te gaan omdat je bang bent om hem tegen te komen. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Ik mis mijn moeder

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 1 Sep '16 20:18

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou screenshots maken en de screenshots aan iemand laten zien. Een familie lid en als je dat doet, aan zoveel mogelijk laten zien. Als hij zegt dat je erom vroeg dan ontken je dat, niemand vraag erom om betast te worden (en al helemaal niet door je neef) en hij heeft geen bewijs. Creeps zoals hij moet je meteen aan de schandpaal nagelen. Niks doen is dus geen optie.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 1 Sep '16 23:12

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik zou het zelfde reageren als jou

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 2 Sep '16 02:10

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou iemand in vertrouwen nemen en het zeggen en zorgen dat je moeder het weet ik weet zelf uit ervaring hoe moeilijk dat is en geloof me je moeder is de laatste die boos gaat worden

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 2 Sep '16 09:27

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou doen wat hierboven staat

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 5 Sep '16 21:54

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou hem keihard schoppen in zijn ballen en hem uitlachen als die op de grond ligt

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: