Hij wordt erg gepest

Hij wordt erg gepest

05-09-2016 - Ik zit al een tijdje ergens mee. Een jongen uit mijn klas wordt heel erg gepest door andere kinderen. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Iedereen noemt hem hangbuikzwijn of dikke ezel en nog veel ergere dingen! Hij heeft geen vrienden.


Hij is altijd alleen en wordt buitengesloten. Een keer waren we in de kantine en zag ik dat-ie zelfs werd geduwd en geslagen. Ik vind dit echt niet kunnen! Ik wil hem graag helpen, maar mijn vriendinnen zeggen dat ik dan zelf in de problemen kom. Ik wil dat dit stopt, help!

Er zouden meer mensen moeten zijn zoals jij, die begaan zijn met het lot van kinderen die worden gepest. Natuurlijk is het eng om zelf rechtop te staan en er iets van te zeggen tegen de andere kinderen. Maar je kunt wel naar je leerkracht op school gaan en vertellen wat er gebeurt. Misschien durft die jongen het zelf niet te doen. School kan helpen om ervoor te zorgen dat het pesten stopt. Op deze manier help je hem, zonder dat je daar zelf door in de problemen komt.

Lees ook: GIRLZ Talk - Mijn neef betast me

 

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 5 Sep '16 15:02

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik vind het echt Goed van haar ik zou ook die jongen helpen ! Ik vind het echt sneu enzo.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 5 Sep '16 21:52

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Kan die niet overgeplaatst worden naar een andere klas? word vrienden met hem? jij en je vriendinnen misschien, want dan zijn jullie met genoeg toch?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 9 Sep '16 20:26

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Vind het goed dat jij anders bent! Probeer als je niks durft te zeggen tegen de pesters, in ieder geval een keer een praatje te maken met de jongen. Als je dat ook niet durft, zeg het dan tegen je mentor of iemand anders

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!