Gezoend met beste vriendin

Gezoend met beste vriendin

25-09-2016 - Ik heb een groot probleem. Ik heb per ongeluk mijn beste vriendin gezoend. Gelukkig was er verder niemand bij, maar mijn vriendin liep wel weg. Toen ik op school kwam de volgende dag, bleek het allemaal weer goed te zijn, maar toen zoende ze mij na school.


Ik denk nu dat ik lesbisch ben, maar dat wil ik niet! Wat moet ik doen om over mijn liefde heen te komen? Ik heb hulp nodig, en snel! Please help mij!

Dat je een keer hebt gezoend met iemand van wie je sowieso al heel veel houdt omdat ze je beste vriendin is, wil nog niet meteen zeggen dat je lesbisch bent. Het hoort ook wel een beetje bij je leeftijd om te experimenteren met liefde en je gevoelens te ontdekken. Maak je niet teveel zorgen over wie of wat je nou precies bent. Daar kom je na verloop van tijd vanzelf achter. Ondertussen kun je wel met je vriendin praten over wat er is gebeurd. Zelfs als jullie gevoelens oprecht waren, dan is het misschien toch verstandig om samen te besluiten om daar niet mee door te gaan. Al is het maar om jullie vriendschap niet in gevaar te brengen. Want of het nu gaat om een beste vriend of een beste vriendin: als vriendschap verandert in liefde, heeft dat gevolgen voor de manier waarop jullie met elkaar omgaan. En dat kan gevaarlijk zijn voor de vriendschap.

Lees ook: GIRLZ Talk - Moeder en ontmaagd

Tell us what you think

Heb jij wel eens met een meisje gezoend?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 25 Sep '16 19:18

  Reactie: Ja, supervaak
  Reageer!
  Ja met me beste vriendin het klikte zo erg dat we een paar keer met elkaar hadden getongd maar ik heb een relatie met Eem hele leuke jongen nu

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 26 Sep '16 21:34

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  je merkt later aan jezelf wat je voorkeuren zijn. En je zal het echt moeten accepteren ook al is dat af en toe niet zo makkelijk!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 27 Sep '16 15:08

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  ik heb nog nooit een meisje gezoend en ik denk ook niet dat ik lesbisch ben maar ik zeg wel altijd dat ik denk dat iedereen diep van binnen wel een klein beetje bi is. ik wil wel later experimenteren met meisjes en misschien word ik later wel verliefd op een meisje dat kan allemaal, want liefde is liefde en het maakt niet uit met wie je die liefde deelt

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: