Wel of niet gaan?

Wel of niet gaan?

15-10-2016 - Wij zijn drie meisjes van 14 jaar en we hebben een probleem, vandaar dat we een vraag willen stellen. We werden vorige week gebeld door een persoon die we alle drie niet kennen.


Hij vertelde ons dat we om 20.00 uur naar een parkje moesten komen bij ons in de buurt. Wat moeten we nu?

Natuurlijk never nooit gaan! Jullie kennen hem/haar niet, dus waarom zouden jullie onnodige risico’s nemen. Zelfs al zijn jullie heel nieuwsgierig, zelfs als jullie denken dat jullie met z'n drieën zijn en dat er dus niets kan gebeuren – niet doen! In een park wil je toch alleen mensen ontmoeten die je heel goed kent? En dan bij voorkeur overdag, op een tijdstip waarop heel veel andere mensen in het park zijn. Niet ’s avonds na het eten als het al donker is. Niks van aantrekken en als hij/zij weer een van jullie aan de telefoon heeft, moet je er gewoon een volwassene bij roepen.

Lees ook: 8 tips om een catfish te herkennen

Tell us what you think

Heb jij wel eens met een onbekende afgesproken?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 16 Oct '16 15:12

  Reactie: Nee, dat zou ik nooit doen!
  Reageer!
  Niet doen! Misschien komt die persoon wel met 10 mensen! Stel je voor wat er allemaal kan gebeuren Ik moet er niet over nadenken. Er zijn meer negatieve dingen dan positieve dingen die er kunnen gebeuren. Misschien hou je er zelfs een trauma van over..

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 26 Oct '16 20:10

  Reactie: Nee, dat zou ik nooit doen!
  Reageer!
  Niet doen!! Je weet niet wat diegene gaat doen en of diegene alleen is... Geen grote risico's nemen die het niet waard zijn

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: