Mijn moeder slaat me

Mijn moeder slaat me

28-05-2015 - Ik zit met een superprobleem. Mijn vader is overleden toen ik tien was, want hij zat aan de drugs. Nu woon ik bij mijn moeder en mijn zus met wie ik altijd ruzie heb.


Ze slaat me heel hard. Nu durf ik dus niet meer te gymmen want ik heb allemaal blauwe plekken en ik wil niet dat mijn vriendinnen het zien. Maar mijn moeder doet er niks aan. Ze doet ook andere dingen met me wat ik liever niet zeg...  Ze heeft me een soort van seksueel misbruikt. Wat moet ik doen? Ik hoop dat dit in het blad komt, want ik weet echt niet wat ik moet doen. Meisje vvb

Op het moment dat jij blauwe plekken hebt die niemand mag zien, dat er dingen gebeuren waar je niet over durft te praten… op dat moment heb je hulp nodig! De enige manier om die te krijgen is door erover te praten met iemand die je kunt vertrouwen en die je verder kan helpen. Dat kan een instantie zijn  (het meldpunt kindermishandeling bijvoorbeeld), maar je kunt ook gaan praten met een vertrouwenspersoon op school of je eigen huisarts. Zij kunnen je doorverwijzen naar instanties die concrete hulp kunnen bieden. Want dat heb jij nodig. Iemand die jou beschermt tegen het geweld thuis en helpt om je weer veilig te voelen. Zoek dus iemand en ga praten! Alleen op die manier kun je problemen oplossen!

Lees ook: Mijn vriendin wordt mishandeld
 

Tell us what you think

Herken jij dit?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 May '15 18:16

  Reactie: Nee, eigenlijk niet
  Reageer!
  Gelukkig!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 May '15 20:21

  Reactie: Ja...
  Reageer!
  Een meisje uit mn klas had dit maar haar vader was nog niet overleden en toen is z ebij haar vader gaan wonen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 28 May '15 23:25

  Reactie: Anders...
  Reageer!
  M'n zus heeft me een aantal keer geslagen waardoor ik blauwe plekken kreeg, en gekrabd waardoor ik bloed kreeg.. Maar morgen gaan we naar een therapeut of zo.. Zo'n iemand die er over praat en helpt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 29 May '15 19:54

  Reactie: Ja...
  Reageer!
  Ik heb dit nog niet meegemaakt maar ik ken wel iemand die dit heeft meegemaakt!! Zij heeft toen hulp gevraagd aan vriendinnen, psychologe,... En is er weer sterker uitgekomen. En die mama is er dankzij die gesprekken mee gestopt! Ik hoop dat je snel genoeg een oplossing vind!!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 31 May '15 21:08

  Reactie: Ja...
  Reageer!
  Helaas weet ik hoe het is om geslagen te worden, mijn vader leefde nog wel dus ik heb het tegen hem vertelt, in jou geval zou ik het zeggen tegen iemand op school! Want je mag echt niet geslagen worden thuis !

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: