De vriend van mijn broer

De vriend van mijn broer

21-06-2015 - Ik heb een probleem. Mijn broer heeft een vriend (K) en die doet erg hardhandig. Hij knijpt en slaat als ik iets verkeerds zeg.


Als ik met mijn broer stoei, draait hij hard mijn arm om. Praten helpt niet, met niemand. Help me. Me

Wat doen je ouders hiertegen? Heb je het al eens aan hen verteld? Zij kunnen er voor zorgen dat de vriend van je broer niet meer zo vervelend doet. Want ook al woont hij niet bij jullie, dat wil niet zeggen dat hij zich niet aan de regels van jullie gezin hoeft te houden. Ga eens met je ouders praten en leg uit dat het écht een probleem is. Zij kunnen er dan voor zorgen dat het stopt. Als het nodig is, kunnen ze hem zelfs verbieden om nog langer bij jullie thuis te komen. Helpt dat niet, blijf dan in ieder geval een beetje uit de buurt als die vriend er is. Ga in je eigen kamer rommelen of rustig televisie kijken. Wacht met stoeien met je broer tot die vriend weg is, dan heb je ook minder last van hem.

Lees ook: Ruzie met mijn broer

Tell us what you think

Wat zou jij doen?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Jun '15 15:10

  Reactie: Met mijn ouders gaan praten
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Jun '15 16:32

  Reactie: Anders...
  Reageer!
  Hem terug slaan. Doe ik ook als de vrienden van m'n broer irritant zijn. Ik kn erg goed met ze opschieten maar soms zijn ze gwn irri. En anders zou ik hem gwn negeren in niet met hun bemoeien.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 21 Jun '15 19:00

  Reactie: Anders...
  Reageer!
  De bovenste 2 allebei

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 22 Jun '15 15:15

  Reactie: Met mijn ouders gaan praten
  Reageer!
  zij kunnen helpen bij zo een soort problemen en hebben het recht dit te weten. Maar zeker nog veel succes!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 22 Jun '15 20:06

  Reactie: Anders...
  Reageer!
  HAHAHAHA Ik had die jongen allaaaaang inelkaar geslagen. Meid, het gebeurt in JOUW huis, als je geen grenzen gaat leggen, gaat hij alleen maar door. Neem desnoods vechtsport lessen, maar dit moet je niet pikken. Ik snap je angst, maar als je m een goeie stomp in z'n maag verkoopt, stopt hij wel. Als hij je nog een keer slaat, gewoon op z'n bek rammen. Kun je garanderen dat hij het nooit meer doet. En zeg het tegen je ouders of ga desnoods naar de politie.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!