Vriendin steunen

Vriendin steunen

12-08-2015 - De broer van één van mijn beste vriendinnen is pas overleden. Ik probeer haar op allerlei manieren te steunen. Ik stuur elke dag appjes, ik heb kaarten gestuurd en tijdens de tijd dat hij in het ziekenhuis lag heb ik met haar afgesproken.


Verder weet ik dus echt niet wat ik nog meer kan doen! Ik heb zo’n behoefte om haar te steunen en ze heeft het zo ontzettend nodig! Wat kan ik nog meer voor haar doen? Een meisje

Jij bent de beste vriendin die jouw vriendin zich kan wensen. Je geeft aandacht aan haar, zorgt voor afleiding en laat weten dat je aan haar denkt en met haar meeleeft. Veel meer kun je niet doen. Je kunt de pijn en het verdriet die zij voelt niet wegnemen, maar je kunt het wel verzachten door haar te laten weten dat zij niet alleen staat in haar verdriet. Dat er iemand is die om haar geeft. En daarmee doe je zoveel goed. Jij bent een super vriendin!

Doe ook de test: Wat voor BFF ben jij?

Tell us what you think

Hoe zou jij je vriendin steunen in deze situatie?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 12 Aug '15 16:38

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Nou zelf ben ik mijn tweelingzusje verloren, in die tijd had ik het heel zwaar. Mijn vriendinnen stuurde kaartjes, appjes, kwamen vaak langs. Het fijnste vond ik dat ik me verhalen bij hun kon kwijt. Ik heb ook een tijdje gelogeerd bij een van mijn vriendinnen. Dat was ook heel fijn, want dan was ik even niet thuis en dacht ik aan andere dingen. Thuis lag ik op de zelfde kamer als mijn zusje, en al haar spullen stonden daar, overal in obs huis stond wat van haar. Overal was zij. Ik vond het dus heel fijn om ergens anders te zijn, ergens waar ik niet overal haar zag. Misschien vind jou vriendin het ook fijn om even weg te zijn. Voor mij was het een moeilijke tijd, maaf ik heb veel steun gekregen van mijn vriendinnen. Mijn zusje Mila is nu ongeveer 3 jaar niet meer bij ons, maar ik denk elke dag aan haar.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 13 Aug '15 10:42

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Doorgaan met waar je mee bezig bent. Je doet het super goed. Je bent een top vriendin voor haar!! en je verzacht de pijn voor haar. Ze ziet vast in wat voor vriendin je bent.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!