Vreemdgaande vader

Vreemdgaande vader

17-09-2015 - Eerst even: jullie blad is echt super! Maar nu mijn probleem. Mijn vader is een tijdje geleden vreemdgegaan, maar nu is dat eigenlijk weer helemaal goed... Maar hij ging zijn neus snuiten en toen viel er een pakje Durex uit zijn zak.


Ik weet dat hij opnieuw is vreemdgegaan, maar wat moet ik nu doen? Moet ik het tegen mijn moeder vertellen? Help me please. Anoniem

Dat is een moeilijk dilemma. Als je het tegen je moeder vertelt, ben jij misschien wel degene die ervoor heeft gezorgd dat er een heel erge ruzie tussen je ouders ontstaat. Maar als je niets zegt, zit jij ermee en blijf je je zorgen maken. Je zou tegen je vader kunnen zeggen dat je het weet en dat je ermee zit. Vraag hem dan of je je zorgen moet maken. Misschien is het een oud pakje dat nog in zijn broekzak zat. Misschien heeft hij daar wel afspraken over gemaakt met je moeder. Toch blijft het iets wat jouw ouders samen moeten oplossen. Problemen in een relatie zijn iets tussen twee mensen. Hoezeer jij daar ook bij betrokken bent, je kunt hun huwelijksproblemen niet oplossen.

Lees meer: GIRLZ Talk - hij gaat vreemd

 

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 17 Sep '15 18:33

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Niets tegen me moeder zeggen. Als ze ruzie krijgen heb ik er nog meer last van

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 18 Sep '15 23:33

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  mijn vader erop aanspreken en het daarna tegen mijn moeder zeggen. ik vind het echt erg als je zoiets geheim zou houden, ik zou mijn vader echt niet meer willen zien als hij dat mijn moeder aandoet.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 19 Sep '15 11:42

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Niks zeggen... alen ellende

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!