Irritante vriendin

Irritante vriendin

30-12-2015 - Ik heb een vriendin en ik begin me telkens meer aan haar te ergeren. Ik zit bij haar in het hockeyteam én op school, dus ik zie haar heel vaak. Ze heeft een heel irritante stem en ze loopt me achterna. Ik weet niet wat ik eraan kan doen! E.


Iedereen heeft trekjes die een ander irritant kan vinden. Misschien zeggen anderen wel iets soortgelijks over jou. Als ze echt je vriendin is en je haar aardig vindt, dan kun je leren om die irritante trekjes te negeren. Als je haar niet eens aardig vindt, maar alleen met haar omgaat omdat ze achter je aan loopt, dan is ze dus geen vriendin maar alleen iemand met wie je toevallig op school en op hockey zit. Dan hoef je niet je best te doen om met haar om te blijven gaan, en kun je haar helemaal negeren. Dan zoekt ze vanzelf iemand anders om achterna te lopen. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Vriend of vriendin

Tell us what you think

Heb jij een vriendin die je eigenlijk niet zo aardig vindt?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 30 Dec '15 17:51

  Reactie: Nee, ik heb de vriendschap verbroken
  Reageer!
  Eerst was ze gewoon aardig maar telkens als we afspreken wilt ze per se iets doen wat zij leuk vind en nooit wat ik leuk vind en op onze verjaardagen zouden we cadeautjes kopen ik had die van haar gegeven en sindsdien heeft ze me laten vallen. M en T als jullie dit lezen MOOI ZO VAL MAAR KAPOT JULLIE (sorry voor de andere mensen die dit lezen)

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 30 Dec '15 21:56

  Reactie: Nee, ik heb de vriendschap verbroken
  Reageer!
  ze zit jammergenoeg bij me in de klas en ze is zogenaamd zielig omdat ze van school af wil omdat ze 'gepest' wordt maar dat kan helemaal niet want ze loopt altijd achter me aan dus ben ik er altijd bij en het gebeurt niet maar dan zit ze weer te huilen en daarna zegt ze dat het allemaal nep was enzo. en het enige zielige is dat ze echt heel lelijk is en dat ze geen vrienden heeft en daarom gaan al mijn vriendinnen haar zielig vinden terwijl er niets aan de hand is. het klinkt misschien gemeen maar zo is het nou eenmaal en ik stond altijd achter haar maar nadat we echt hele erge ruzie hadden heb ik haar niet anders gezien en nu ben ik best wel blij dat ze stopt met als een hondje achter me aan loopt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 1 Jan '16 13:45

  Reactie: Ja, maar dat durf ik niet te zeggen
  Reageer!
  Ja, op het moment wel. Ze is heel irritant en wilt mijn BFF worden, maar ik wil niemand kwetsen! Dus ik durf niet te zeggen dat ik haar niet zo aardig vind! Ze wil elke dag afspreken, en logeren, terwijl ik haar amper ken! Elke dag weer verzin ik een smoesje dat ik niet kan. Een keer heb ik toch afgesproken met haar, ik ben er dan vanaf, dacht ik. Nee dus, het is juist erger geworden! Die middag toen we afspraken zat ze alleen maar te Skypen met een jongen en ik moest op haar bed gaan zitten. 3 uur lang! En ze woont 12 km van mijn huis, en nu wil ze dat ik elke dag even langskom! Ik volg de tip van Girlz op, haar te proberen te ontwijken!

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 1 Jan '16 17:11

   Omg ik had echt precies hetzelfde en dacht ook van dan ben ik er van af maar ze is mijn vriendin niet meer. Eerst bedacht ik ook steeds smoesjes om niet af te spreken. Maar opeens begon ze mij midden in de nacht te bellen om af te spreken toen was ze nog 13 en dat bleef ze doen dus ik was naar haar toegegaan om te zeggen dat ze moest kappen met bellen en dat ik niet meer met haar wil afspreken (het enige wat we toen deden is voetballen of met poppen spelen ik ben 1 jaar ouder dan haar en geef daar allebei niks om) had het recht in haar gezicht gezegt en ze wou ook nooit iets doen wat ik leuk vind. Meid ik weet dat t moeilijk is maar zeg t recht in haar gezicht zodat t duidelijk is dat jeniet meer met haar wilt afspreken succes meid xxx

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 4 Jan '16 00:12

  Reactie: Nee, die heb ik nooit gehad
  Reageer!
  Ik raak niet bevriend met mensen die ik niet aardig vind. Daar zorg ik wel voor. Ik vind mensen pas niet aardig als ze zich gemeen gedragen en anderen veroordelen om dingen waar zij zelf en andere mensen geen last van hebben. Mensen die dat wel doen, en proberen om vrienden met mij te worden, daar krijg ik meestal ruzie mee voor ik ze echt mijn vrienden kan noemen. Ik heb wel vrienden, die soms heel irritant kunnen zijn. Daar ben ik gewoon niet zo close mee, dat zoek ik gewoon niet op, maar ze zijn wel aardig, dus ik heb geen rede om ze de deur te wijzen. Ik heb het zelf wel meegemaakt, dat mijn beste vriendin de vriendschap met mij verbrak, vanwege mijn gedrag. Het had waarschijnlijk veel geholpen, als ze me veel eerder gewoon gezegd had, wat het probleem was. Ik deed die dingen namelijk niet bewust en heb me sinds dien ook aangepast. Probeer eerst uit te leggen wat je zo irritant vind en wacht een tijdje, zodat ze tijd heeft om haar gedrag aan te passen, want dat gaat nu eenmaal niet van de ene op de andere dag. En als je de vriendschap verbreekt, leg haar dan ook uit waarom. Dat is toch wel het minste wat je kunt doen, als je haar wil laten vallen, en het is heel vervelend voor haar als ze het zelf uit moet zoeken, het kan lang duren voor ze er dan eindelijk achter komt, als ze er überhaupt al zelf achter kan komen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 27 Apr '16 17:52

  Reactie: Ja, maar dat durf ik niet te zeggen
  Reageer!
  Ja Maar ik nen bang dar ik haar kwets dus ik zeg er Maar niks van

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: