Mijn vriendin scheldt me uit

Mijn vriendin scheldt me uit

27-02-2016 - Ik zit met een megagroot probleempje! Ik kon altijd alles vertellen aan mijn (beste) vriendin. Dus heb ik verteld dat ik een megaleuk online spelletje heb gevonden. Dat is zij ook gaan spelen. In het begin ging het heel goed op internet, maar toen stuurde ze telkens berichtjes met ‘hou je kop’ en zo.


Ik ging helemaal onderzoeken of het haar broer niet was, maar ze was het dus gewoon zelf. Het is heel raar want ze is mijn beste vriendin! We kunnen zowat niet zonder elkaar. Eigenlijk haat ik haar nu ontzettend, maar ik wil haar ook niet kwijt! Help!

Je hebt het onderzocht zeg je… Maar hoe kun je met zekerheid zeggen of het echt je vriendin was die achter het toetsenbord zat? Dat weet je alleen zeker als je haar zelf hebt gezien of als zij het zelf tegen je zegt. Als ze écht je beste vriendin is, dan moet je haar ook rechtstreeks kunnen vragen of zij inderdaad degene is die deze berichtjes stuurt en zo ja, waarom… Doe dat ook, want alleen op die manier krijg je zekerheid over jullie vriendschap. Misschien was ze het tóch niet… Misschien is er wel een heel eenvoudige verklaring en heb je voor niets getwijfeld over of ze wel of niet je beste vriendin is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze die dingen inderdaad heeft gezegd. In dat geval kunnen jullie het uitpraten of – als het echt niet goed komt – jullie vriendschap ‘uitmaken’. Beste vriendinnen kunnen elkaar alles zeggen: doe dat dan ook! 

Lees ook: GIRLZ Talk - Beste vriendin

Tell us what you think

Ben jij wel eens uitgescholden door je BFF?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 27 Feb '16 17:20

  Reactie: Ja, toen ik...
  Reageer!
  Best wel vaak, ik heb toen gewoon de vriendschap verbroken ik wil geen vrienden die me pijn doen, ik wil me goed bij ze kunnen voelen!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 28 Feb '16 09:32

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  Niet uitgescholden maar ze heeft wel is een beledigende opmerking gemaakt wat ik echt nièt leuk vond!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 29 Feb '16 20:17

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  nee nog nooit uitgescholden door me bff, maar wel door oude beste vriendin nu zijn we geen vriendinnen meer te vveel gebeurt, mijn tip is ga rustig met haar praten en zeg wat er is wat haar dwars zit

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 16 Mar '16 16:48

  Reactie: Ja, toen ik...
  Reageer!
  niet echt uitgescholden, maar gewoon haar eerlijke mening soms is het wel een beetje kwetsend maar van haar kan ik het wel hebben en ik doe het tenslotte ook bij haar

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: