Liegen over droomboy

Liegen over droomboy

06-03-2016 - Onze, nogal onaantrekkelijke, vriendin heeft altijd geweldige jongens achter zich aan. Tenminste, dat zegt ze. En als we vragen of we die ‘droomboy’ mogen zien (we zijn natuurlijk benieuwd) is het ineens over of mag het niet en wil ze niet vertellen waarom.


Daarom denken wij dat ze liegt. Want zelfs het perfecte meisje heeft niet zo’n mooi liefdesleven! We gunnen het haar natuurlijk van harte, maar sorry, het kán gewoon niet! We vinden het eigenlijk ook een beetje zielig. Wat moeten we nou doen? We vinden het niet leuk dat ze tegen ons liegt. Moeten we iets zeggen (wat?!) of moeten we het gewoon zo laten? Help alsjeblieft! 2 goeie vriendinnen

Ook al klinkt het nog zo onlogisch… het kan natuurlijk altijd zo zijn dat ze de waarheid spreekt! Het is dan ook niet zo slim om haar direct te beschuldigen van liegen. Niets is zo naar als vals beschuldigd worden van iets. Dus zullen jullie haar op een andere manier duidelijk moeten maken dat het niet chic is om te liegen. Het is natuurlijk ook wel een beetje zielig dat ze op die manier probeert aandacht te krijgen. Waarschijnlijk heeft ze een minderwaardigheidsgevoel omdat ze, zoals jullie zeggen, ‘nogal onaantrekkelijk’ is. En dus probeert ze zichzelf en haar leven mooier te maken dan het in werkelijkheid is. Als jullie haar confronteren met haar leugens, krijgt dat toch al wankele zelfvertrouwen een enorme deuk en dat maakt haar situatie niet echt beter. Wat jullie wel kunnen doen: praat een keer over liegen in het algemeen, vertel desnoods het verhaal van ‘een meisje dat over van alles liegt’ en maak op die manier jullie standpunt duidelijk: dat je niet interessanter wordt als je liegt, dat je met leugens geen respect verdient en dat jullie vriendinnen zijn omdat jullie eerlijk tegen elkaar kunnen zijn… Hopelijk begrijpt ze de hint en houdt ze op met liegen!

Lees ook: GIRLZ Talk - Mijn vriendin scheldt me uit

Tell us what you think

Heb jij je BFF wel eens betrapt op een leugentje?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Mon 7 Mar '16 18:59

  Reactie: Ja, ze zei...
  Reageer!
  Ja. Maar waarom noemen jullie haar onaantrekkelijk? Het verbaast me niks dat ze zich daardoor naar voelt, dat is echt niet aardig om te zeggen... Als vriendinnen til je elkaar omhoog, die breng je niet naar beneden.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 8 Mar '16 15:58

  Reactie: Ik twijfel nog
  Reageer!
  Ik snap je vriendin wel....Maar misschien moet je laten zien dat het helemaal niet zo stoer is als je allemaal jongens achter je aan hebt....Misschien zijn het wel nerds....YOUDONTKNOWW....! Maar laat haar maar lekker kletsen .... Het is veel leuker als je 1 SUPER leuke jongen hebt die jou heel leuk vind en jij hem..

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: