Gaatje in condoom

Gaatje in condoom

13-04-2016 - Ik ben een paar maanden geleden voor het eerst met mijn vriendje naar bed geweest. Het was heel fijn, we begonnen gewoon te zoenen, toen begonnen we elkaars lichaam te verkennen. Hij begon me te vingeren en te beffen, ik ging hem aftrekken enzo.


En toen uiteindelijk hebben we 'het' gedaan, met condoom. Maar toen hij eruit ging en het condoom afdeed, zat er een minuscuul klein gaatje in. Mijn vraag is, kan een zaadje door zo'n extreem klein gaatje? Want anders ben ik nu misschien zwanger, en ik durf echt niet aan mijn ouders te vertellen dat ik het heb gedaan en ik durf ook geen zwangerschapstest te doen. Zijn er andere manieren om erachter te komen of ik zwanger ben? Ik ben 16 en vind mezelf te jong als moeder. 

Als er een gaatje in het condoom zit, is het condoom niet meer betrouwbaar en bestaat er inderdaad een kans dat je zwanger kunt worden. Het is al een paar maanden geleden dat het is gebeurd, schrijf je. Dan zou je in de tussentijd al een keer ongesteld moeten zijn geweest en weet je dus of je wel of niet zwanger bent. Als je nog niet ongesteld bent geweest, dan is het zeker verstandig om een zwangerschapstest te doen. Die kun je gewoon kopen bij elke apotheek en drogist en je hebt de uitslag binnen een paar minuten. En de volgende keer als zoiets gebeurt: haal dan de volgende dag een morningafter pil bij de drogist of apotheek. De pil kost ongeveer 13 euro en je hebt er geen doktersrecept voor nodig. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Geknapt condoom

Tell us what you think

Heb jij wel eens een condoom gebruikt?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 13 Apr '16 16:06

  Reactie: Ja, supervaak
  Reageer!
  Toen was ik aan de pil maar nog steeds bang dat het scheurde en ik alsnog zwanger zou worden maar nu heb ik de spiraal en doe ik het zonder condoom alleen als ik het nie vertrouw dan wel met want wil geen soa maar ik heb een vaste partner mij advies is toch wel de pil halen en de condoom toch der bij gebruiken ondanks dat ik bang was

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 13 Apr '16 20:06

  Reactie: Ja, supervaak
  Reageer!
  maar soms ook zonder en dan haalt hij heel snel eruit maar ik ben altijd bang dat ik zwanger word of ben en ik wet ook niet zo goed wat ik moet doen want de pil is duur en ik weet niet welke zwangerschapstest betrouwbaar is

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Thu 14 Apr '16 17:17

   Ten eerste ELKE zwangerschapstest is betrouwbaar. Maakt niet uit welke. Ten tweede als hij zijn penis uit jouw vagina haalt voordat hij klaarkomt kun je nog steeds zwanger raken dus gebruik condoom/pil!

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Thu 14 Apr '16 22:31

   Als hij zijn penis uit je vagina haalt voordat hij klaarkomt dan heb je alsnog een hele grote kans dat je zwanger kan raken!!! Sowieso nooit meer doen en ten tweede zou ik even een zwangerschapstest doen!!! Gewoon naar de apotheek gaan!

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 5 May '16 17:15

  Reactie: Nee, nog nooit
  Reageer!
  nee want ik heb het nog nooit 'het' gedaan, want ik ben een meisje en ben lesbisch ik heb het wel soort van 'het' gedaan maar met mijn vriendin...12 jarig meisje xoxo

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 4 Jun '16 17:54

  Reactie: Nee, nog nooit
  Reageer!
  ben pas 12

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 11 Jul '16 23:09

  Reactie: Ja, supervaak
  Reageer!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!