Gezoend door nicht

Gezoend door nicht

09-07-2016 - Mijn nicht en ik zijn goede vriendinnen; ze is een paar jaar ouder dan ik, en is lesbisch. Op zich heb ik er geen problemen mee. Maar een keer waren we aan het kletsen op haar kamer, zoals we dat wel vaker doen.


Opeens werd ze stil, keek me aan, kwam dichterbij en begon me te zoenen. Ik was verstijfd van schrik en wist niet wat ik moest doen. Tijdens het zoenen zat ze aan mijn borsten, toen gleed ze met haar hand naar beneden, in mijn onderbroek, en begon me te vingeren! Toen pakte ze mijn hand, en stopte die in haar onderbroek. Ik heb dit alles nog aan niemand verteld en schaam me dood. Weten jullie wat ik kan doen? Anoniem

Het maakt niet uit of het een jongen of een meisje is, een vriend of vriendin, neef, nicht, oom, tante of wie dan ook... niemand heeft het recht om iets bij jou te doen wat jij niet wilt. Maar soms kun je, net zoals jij, helemaal overdonderd zijn door zo’n situatie. Als je het van iemand niet had verwacht, dan is het wel je nicht. Het is dan belangrijk om meteen duidelijk te maken dat je dat niet wilt. Door het te zeggen, door weg te lopen of degene weg te duwen. Maar daar is het nu te laat voor en dat zorgt ervoor dat jij je er zo vreselijk over voelt. Misschien vind je het moeilijk om alsnog tegen je nicht te zeggen dat je het niet leuk vond en dat je niet wilt dat het nog eens gebeurt. Dat maakt je schaamtegevoel alleen maar groter. Toch is het wel belangrijk dat ze weet dat ze dit niet nog eens kan doen. Zeg haar de volgende keer als je haar ziet, dat je het niet leuk vond. Of stuur haar een mail of berichtje waarin je zegt dat je niet wilt dat het nog een keer gebeurt. Grote kans dat zij jullie vriendschap en familierelatie ook belangrijker vindt en haar excuses aanbiedt. Ze is over een grens gegaan die niet acceptabel is. Dat mag niet nog een keer gebeuren en dat moet ze weten. Als jij weet dat zij zich dat realiseert, voel jij je misschien ook weer beter. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Klaar voor de eerste keer

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 9 Jul '16 15:57

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou het gelijk tegen iemand vertellen je moeder of tante moeten dit weten of iemand anders die je echt heel erg vertrouwd, dit is niet acceptabel. Je moet hier echt met iemand over praten. Succes en sterkte!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 10 Jul '16 21:37

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik ben lesbisch dus zou het zoenen niet erg vinden maar de rest wel. Ik snap haar wel, het is je eigen nicht, en ze zoent je opeens en gaat aan je zitten. Ik zou je tante vertellen wat er is gebeurd, nouja ik zou daarvoor zeggen tegen je nicht dat je het liever niet wil en dat je niks wil doen of verder wil, ja idk

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 23 Jul '16 17:31

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik heb meedelijden maar ik zou het rustig brengen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 25 Aug '16 18:45

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou zeggen tegen je nicht dat je het niet acceptabel vind. Ook zou ik het eerst aan je moeder of aan een vriendin vertellen en daarna aan je tante.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: