Zweet tijdens de seks

Zweet tijdens de seks

25-07-2016 - Ik ben een meisje van 16 en ik heb een vriendje van 17, al twee jaar lang. We willen het heel graag met elkaar doen, maar ik verzin steeds smoesjes omdat ik heel vaak zweet tussen mijn bilspleet.


Ik heb ook vaak wit spul in mijn onderbroek. Daar schaam ik me nogal voor. Wat moet ik doen? Wanhopig meisje

Heb je al eens tussen zijn billen gevoeld? Hij zweet daar ook en misschien nog wel meer dan jij. En alle meisjes hebben soms last van afscheiding. Als iedereen zich daarvoor zou schamen, zou niemand ooit nog seks hebben. Als je je onzeker voelt, kun je voor het vrijen naar het toilet gaan en je daar even opfrissen. Ook prettig om bij de hand te hebben tijdens dit soort momenten, zijn verfrissende tissues van bijvoorbeeld Lactacyd. Daarmee zorg je er op elk gewenst moment voor dat je vagina fris en schoon voelt. Je kunt ze kopen bij de drogist en zelfs bij veel supermarkten. Maar boven alles: als hij jouw liefste vriendje is en jullie zijn na twee jaar nog steeds heel verliefd, dan is er geen enkele reden om je voor hem te schamen. Geniet van jullie liefde en maak je geen zorgen over dergelijk kleine dingetjes. Ze doen er niet toe als jullie van elkaar houden. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Porno

Tell us what you think

Ben jij wel eens onzeker over hoeveel je zweet?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 26 Jul '16 15:00

  Reactie: Soms
  Reageer!
  Het is niet dat ik zweet tussen mn billen maar wel soms onder mn oksels en dan krijg ik zweetvlekken. Dus dan wil ik wel zo snel mogelijk een ander shirt aan!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 26 Jul '16 15:42

  Reactie: Nooit
  Reageer!
  De laaste keer had ik seks terwijl het buiten 30 graden was en wij 2 zaten te zweten we wouden het nie maar we deden het toch als je echt van elkaar houd houd niets je tegen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 1 Aug '16 18:06

  Reactie: Supervaak
  Reageer!
  ''Heb je al eens tussen zijn billen gevoeld'' LMFAO

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 8 Aug '16 00:50

  Reactie: Nooit
  Reageer!
  Maak ke niet druk boys letten niet op kpnt zweet. Je letten alleen op de liefde tussen jullie. Je vergeet je te schamen als je onder hem ligt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 11 Aug '16 14:53

  Reactie: Nooit
  Reageer!
  ik eigenlijk nooit maar wel voor de geur.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!