Ben ik zwanger?

Ben ik zwanger?

11-09-2016 - Ik heb me een tijdje geleden laten vingeren door mijn best friends broer. Ik ben al een tijdje verliefd op hem en hij heeft het daarna nog regelmatig gedaan. Maar laatst vroeg-ie of ik met hem naar bed wilde.


Door de verliefdheid zei ik ja. Hij heeft me ontmaagd en het deed echt pijn. Hij deed het zonder condoom. Ik ben nu al vijf weken over tijd, en nu vraag ik me af: ben ik zwanger? Ik weet niet wat ik moet doen.

Jij moet als een speer naar de apotheek of drogist voor een zwangerschapstest. Te veel meisjes denken nog dat ze de eerste keer niet zwanger kunnen worden. Maar dat kan wel! Zelfs als je nog nooit ongesteld bent geweest, kun je van de eerste keer seks zwanger worden. Ongeveer twee weken voordat je (voor de eerste keer) ongesteld wordt, heb je je eisprong en dan ben je dus vruchtbaar. Daardoor kun je zelfs zwanger worden als je nog nooit ongesteld bent geweest. En dan hebben we het nog niet over het risico op een soa-besmetting. Doe nu in ieder geval zo snel mogelijk een zwangerschapstest. Alleen dan heb je zekerheid of je wel of niet zwanger bent. En doe het de volgende keer veilig: dus met condoom of (nog beter) met pil en condoom. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Vaak seks

Tell us what you think

Heb jij wel eens onveilig seks gehad?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 11 Sep '16 20:18

  Reactie: Ja, helaas wel
  Reageer!
  ja de eerste paar keren ik heb geluk gehad dat ik niet zwanger was daarna nog met pil en condoom en nu met spiraal alleen nog ik heb een vaste partner waar we van elkaar weten dat we beiden geen soa hebben dus ja de komende 4 jaar geen zwangerschap ! na 4 jaar misschien kindjes

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 13 Sep '16 23:44

  Reactie: Ik ben nog maagd
  Reageer!
  hoi ik heb een vraagje en ik hoop dat iemand mij antewoord kan geven. kun je zwanger raken als je nog nooit met n boy naar bed bent geweest en dus nog maagd bent? groetjes, een meisje met een vraag

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 28 Sep '16 22:38

  Reactie: Ik ben nog maagd
  Reageer!
  K hou t nog ff op zoenen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 14 Nov '16 12:06

  Reactie: Ik ben nog maagd
  Reageer!
  Nee, alleen nog maar zoenen (ben 13).

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!