Vieze schoonvader

Vieze schoonvader

09-09-2016 - Ik kreeg laatst een appje van mijn lieve vriendje, of ik naar hem toe kwam want hij had een verrassing voor me. Toen ik bij zijn huis kwam was mijn vriend er niet, alleen zijn vader. Hij vertelde wat de verrassing was: hij ging me masseren. Daarvoor moest ik me wel uitkleden.


Dat vond ik prima want ik wist dat het lief bedoeld was. Maar toen hij zo'n 15 minuten mijn rug had  gemasseerd, moest ik me omdraaien en toen zat hij aan mijn borsten. Dit was verschrikkelijk. Ik ben zo snel mogelijk naar huis gegaan. Wat moet ik doen? Moet ik het mijn vriendje vertellen?

Hij heeft je onder valse voorwendselen naar zijn huis gelokt en je daarna aangerand. Dat is wat er in feite is gebeurd. Dat is heel erg fout en je zou zelfs aangifte kunnen doen bij de politie. Maar dat is een heel grote stap die je wellicht niet durft te nemen. Als je het appje nog hebt, zou je kunnen overwegen om die aan je vriend te laten zien en te vertellen wat er is gebeurd. Als je niet wilt vertellen wat er echt is gebeurd omdat je bang bent dat je vriend je niet gelooft, kun je in ieder geval laten merken dat je het vreemd vindt dat je een app van hem krijgt, terwijl dan blijkt dat hij helemaal niet thuis is. Blijkbaar heeft zijn vader zijn telefoon gebruikt om de app naar je te sturen. Dan kan je vriend in ieder geval ervoor zorgen dat zijn vader niet meer bij zijn telefoon kan. Als er nog een keer zoiets gebeurt, aarzel dan niet om dit wel te melden. Bij je vriendje, je eigen ouders of bij de politie. De vader van je vriendje is ernstig in de fout gegaan. Dit mag niet nog een keer gebeuren. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Moslim en ontmaagd

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je deze girl was?

  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 9 Sep '16 17:00

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou me nooit uitkleden...

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 9 Sep '16 19:38

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ffs waarom laat je je dan überhaupt masseren ben je zo naïef daar klopt toch iets echt helemaal niet?? ik zou nu iig wel tegen je vriendje zeggen wat er gebeurd is en als er nog eens zoiets gebeurt naar de politie gaan

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 1 Oct '16 16:36

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou me nooit laten masseren door de vader van mijn vriendje die familie klopt niet als hij zo'n vader heeft...

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: