We durven niet

We durven niet

15-09-2016 - Ik ben een meisje van 13 en ik heb een probleempje. Ik heb een heel lief vriendje en ik heb nu anderhalve maand met hem. We willen allebei heel graag zoenen, maar we durven allebei niet!


We hebben ook allebei nog nooit gezoend, dus we hebben geen ervaring. Ik wil hem echt heel graag zoenen, maar hoe moet dan nou precies? En wanneer is het goede moment om te zoenen?

Zoenen is helemaal niet zo moeilijk. Zeker niet als je begint met een simpel en lief kusje. Dat hoeft dan helemaal niet meteen te eindigen in een heftige tongzoen, maar dan is de eerste stap wel gezet. Doe dat als jullie een keer rustig met z’n tweetjes zijn of als jullie afscheid nemen na een leuke dag samen. Er komt dan vanzelf een moment waarop dat ene kusje er twee, drie en nog meer worden. En dan gebeurt het ook dat jullie monden  zich openen en jullie met elkaars tongen gaan spelen. Jullie tongen gaan dan rondjes om elkaar heen draaien en op verkenning in elkaars mond. In het begin is dat misschien nog even onwennig, maar jullie zullen snel het tempo vinden dat jullie allebei prettig vinden. Soms iets langzamer, soms iets sneller… Het heeft allemaal te maken met het gevoel dat jullie daar allebei bij hebben. Maak je er niet te veel zorgen over. Het is voor jullie allebei de eerste keer en juist dat maakt het heel speciaal. 

Lees ook: GIRLZ Talk - Vieze schoonvader

Tell us what you think

Hoe oud was jij bij je eerste zoen?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 15 Sep '16 18:50

  Reactie: Ik was...
  Reageer!
  net 14 gewordenn

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 15 Sep '16 21:28

  Reactie: Ik heb nog nooit gezoend
  Reageer!
  En ik ben zelfs maar 15 nog nooit gezoend en nog nooit een vriendje gehad....

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Sep '16 06:45

  Reactie: Ik was...
  Reageer!
  Als gewoon een kusje op de mond meetelt dan was ik 8-9 jaar

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 28 Sep '16 08:49

  Reactie: Ik was...
  Reageer!
  Ook derien mijn vriendje is 15 en het gieng bij oms veel te snel... We hebben er nu ook problemen van. Dus mijn tip is doe rustig aan! Ik voel me niet meer confortabel in mijn relatie. En ik snap waar de door gaat... ik durfde eerst ook niet. Het moey gewoon gebeuren

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 21 Dec '16 19:13

  Reactie: Ik was...
  Reageer!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!