Seks met de vriend van mijn zus

Seks met de vriend van mijn zus

30-11-2016 - Ik heb seks gehad met de vriend van mijn zus. Alleen, hij is 8 jaar ouder. Ik heb zelf ook een vriend en we hebben ook vaak seks, misschien wel vijf keer per dag.


Maar nu ben ik bang dat ik alles verpest als ik het aan iemand vertel. Want de seks met mijn zus haar vriend was zo geweldig! Ik ben 16 en hij is 24. Hij wist ook veel meer standjes en zo. Ik droom ook ’s nachts ervan dat ik een trio heb met de vriend van mijn zus en mijn eigen vriend. Moet ik het aan iemand vertellen? Of moet ik het geheim houden en maar gewoon vergeten?

Een oudere jongen heeft al snel meer ervaring in bed. Vergeet het en praat er met niemand over. Je zou jouw vriend en je zus er veel verdriet mee doen en jezelf enorm in de problemen brengen. En dat is één keer goede seks niet waard. Die standjes kun je ook aan je vriendje leren. Jullie hebben vaak genoeg seks. Hij zal dan ook wel openstaan voor nieuwe dingen. En dan wordt de seks met je eigen vriendje vanzelf ook veel leuker en spannender. 

Lees ook: Seks met de vriend van mijn moeder

Tell us what you think

Heb jij wel eens seks gehad?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Wed 30 Nov '16 17:48

  Reactie: Nee, nog niet
  Reageer!
  Ik zou t gwn vertellen. Als je zo mans was om t mj zussevriend naar bed te gaan wees dan ook zo mans om t te vertellen, want de waarheid komt altijd uit. En geloof me op den langer duur komt t harder aan. Wat je ook doet succes.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 1 Dec '16 19:37

  Reactie: Ja!
  Reageer!
  Je bent gewoon hardstikke hard vreemd gegaan. Je hebt en je vriend en je zus bedrogen. Shame on you

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 2 Dec '16 15:46

  Reactie: Ja!
  Reageer!
  Maar niet met de vriend van me zus hahaha

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 2 Dec '16 23:51

  Reactie: Nee, nog niet
  Reageer!
  Er werd net bij een ander artikel gezegd dat geen een meisje een relatie wil met een jongen die vreemdgaat of liegt. Nou ik denk eigenlijk dat jongens er ook zo over denken. Je moet het gewoon zeggen, je hebt hem bedrogen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 10 Dec '16 11:15

  Reactie: Ja!
  Reageer!
  Omg ik herken me zo in jou, oke ik heb geem seks gehad met de vriend van mijn zus maar wel met de oudere broer van mijn vriendje. Iedere woensdagavond ga ik naar hem toe en dan neemt hij mij mee in de auto en gaan we naar een afgelegen plekje en dan hebbem we daar kei harde seks man, echt enorm lekker. Mijn vriendje is heel lief enzo maar hij is in bed gewoon niet zo goed, zijn broer is echg de beste die mij ooit geneukt hebben. Hij heeft ook wat speeltjes en gwn een hele mooie piemel. Ik wil eigenlijk mijm vriendje dumpen en met zijn broer verder gaan maar hij wil dat niet Schat ga lekker door met lekker neuken, niemand die het merkt

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 7 Jan '17 16:57

  Reactie: Nee, nog niet
  Reageer!
  Ik ben echt niet van vreemd gaan maar ik heb wel eens gezoend met t vriendje van een vriendin. Hij is wel een betere vriend (een van me beste) maar hij ging het ook de dag erna uit maken.... Het is dus niet goed, maar wel jou leven

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!