Rare seksabonnementen

Rare seksabonnementen

01-01-2017 - Jullie zijn een geweldig blad, maar ik heb een probleem. Mijn vader heeft rare abonnementen gevonden op mijn telefoon van sekssites bij mijn betaalregister. Maar dat is niet van mij en ik weet niet waar het vandaan komt. Maar sindsdien praat hij niet meer tegen me. Hoe los ik dit op?


Soms heb je zelf helemaal niet in de gaten dat je zo’n abonnement neemt. Als je nieuwsgierig bent naar wat er allemaal over seks te vinden is op internet, kom je vanzelf op dergelijke pagina’s terecht. En dan wordt er wel eens naar je telefoonnummer gevraagd. Als je dat dan invult, zit je meteen aan een abonnement vast, zonder dat je daar ooit om hebt gevraagd of toestemming voor hebt gegeven. Let daarom goed op als op internet om je telefoonnummer wordt gevraagd. Voor je het weet heb je iets gekocht wat je helemaal niet wilde hebben. Leg aan je vader uit dat het misschien op die manier is gebeurd en dat je zult opletten dat het niet meer gebeurt. Je wist niet dat die valkuil zo groot is en hebt het zeker niet expres gedaan.

Lees ook: Is hij een loverboy?

Tell us what you think

Wat zou jij doen in deze situatie?

  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sun 1 Jan '17 17:10

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Dit kan inderdaad waar zijn, en ik heb hetzelfde situatie als hier is voorgesteld. Máár ik heb niets opgezocht dat daar überhaupt mee te maken heeft.En toch staat het op mijn telefoon (geschiedenis, etc.)

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 2 Jan '17 23:53

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Gek worden

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 3 Jan '17 11:39

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Compleet in paniek raken.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: