Gaat het hem alleen om de seks?

Gaat het hem alleen om de seks?

06-11-2015 - Ik heb een super leuke jongen leren kennen! Hij was echt zo sweet! hij noemde me zijn prinsesje, zijn mooierd. Ik heb ook twee keer met hem afgesproken. Het eerste afspraakje draaide al snel uit op seks. We hadden het niet gedaan, maar ik had hem wel gepijpt. Het tweede afspraakje ben ik wel echt met hem naar bed geweest, en het ergste is: we hadden niet met elkaar!


Ik lag heel vaak te huilen in bed omdat ik het gedaan had met iemand met wie ik geen ‘relatie’ had. Het contact verwaterde omdat ik ruzie kreeg met mijn moeder en naar mijn vader ben verhuisd en toen niet meer achter mijn laptop mocht. Nu heb ik een paar keer stiekem op Instagram gekeken en kreeg ik een mailtje van hem. Op mijn mobiel ging ik steeds met hem mailen en toen hebben we weer afgesproken. Opnieuw totally in love… En ja, weer draaide het uit op seks. Maar dat is niet wat ik wil, ik wil gewoon bij hem zijn omdat ik verliefd op hem ben. Maar elke keer als we bij elkaar zijn draait het weer uit op seks. Wat kan ik doen? Ik heb hem al een paar keer duidelijk proberen te maken dat ik niet met hem af wil spreken als het hem alleen om de seks gaat. Hij antwoordt dan dat het hem helemaal niet om de seks gaat, maar dat hij mij echt leuk vindt. Ik vind hem echt leuk en daardoor geef ik ook snel toe denk ik. What to do? Anoniem

Als je verliefd bent, is er al snel een verlangen naar seks. Jongens hebben dat vaak sterker dan meisjes. Voor hem kan seks ook een manier zijn om te laten zien dat hij van je houdt. Maar… het is niet de enige manier. En ook voor jou geldt: als jij je daar niet goed bij voelt of ongelukkig van wordt, zit er toch iets verkeerd. Probeer de volgende keer als jullie afspreken eens naar een plek te gaan waar jullie geen seks kunnen hebben… De schaatsbaan, het winkelcentrum of samen met vrienden weg. Of zeg hem gewoon dat je bij jullie volgende afspraak absoluut geen seks wilt en dat je verwacht dat hij zich aan die afspraak houdt. Als hij echt van je houdt, respecteert hij jouw gevoelens. Doet hij dat niet? Dan is hij niet oké.

Lees ook: 6 tekenen dat je niet klaar bent voor seks

 

Tell us what you think

Zou jij seks willen zonder verkering?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 7 Nov '15 08:28

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Je moet echt van iemand houden.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 9 Nov '15 14:32

  Reactie: Ja
  Reageer!
  omdat ik best geil ben {ik weet het klinkt raar} maar ik zit ook veel op pornosites enzo dus ja.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 9 Nov '15 19:16

  Reactie: Dat ligt aan de situatie
  Reageer!
  Misschien is seks wel de manier van hem om een relatie met elkaar aan te gaan en doet hij het omdat hij van je houd. You never know!

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sat 1 Oct '16 09:19

   Dat is toch helemaal niet hoe relaties werken

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 11 Nov '15 17:54

  Reactie: Dat ligt aan de situatie
  Reageer!
  Mss als je een hele goede vriend hebt ofzo

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 17 Nov '15 18:14

  Reactie: Nee
  Reageer!
  Ik heb sinds zondag een vriendje, hij is 18 en ik 14, en hij wil heel graag seks maar ik ben bang dat ik mijn waardigheid zeg maar kwijt raak als ik het met hem doe. Ik ben pas 14 en ik wil niet dat mensen me als slet gaan zien. Hij is heel lief voor me enzo, maar ik vraag me soms toch af of het hem niet alleen om de spanning gaat want hij is echt altijd geil. Zelfs als we gewoon op straat lopen. Het is niet zo dat ik geen seks met hem wil, ik ben wel nieuwsgierig naar hoe het zou zijn. Maar ik ben een beetje bang voor de gevolgen. Terecht?

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: