Ik wil tongzoenen

Ik wil tongzoenen

18-11-2015 - Laatst zag ik een meisje en een jongen uit de eerste (van de middelbare school), gewoon waar iedereen bij stond, tongzoenen. Toen dacht ik: waarom heb ik geen vriendje en waarom kan ik dat nou niet doen?


En nu moet ik daar steeds weer aan denken. Dan denk ik: hoe zou het voelen als ik een keer zou tongzoenen? Is het wel normaal dat iemand van 12 daar steeds aan denkt? Wat moet ik doen? Een meisje dat dringend advies nodig heeft

Het is heel normaal dat je zoiets denkt. Als je nog nooit hebt gezoend, ben je natuurlijk heel nieuwsgierig hoe dat voelt. Zeker omdat je weet dat het jou ook een keer zal overkomen. Je weet alleen nog niet wanneer. Jouw tijd komt nog wel. Wacht gewoon rustig tot je de juiste jongen tegenkomt. Voor je het weet sta jij dan ook op het schoolplein te zoenen en is er een meisje van 12 dat denkt: dat wil ik ook wel! 

Lees ook: 13 dingen die je nog niet wist over zoenen

Tell us what you think

Ben jij wel eens jaloers omdat iemand meer heeft gedaan op seksueel gebied dan jij?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 19 Nov '15 07:07

  Reactie: Ja, best vaak
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Thu 19 Nov '15 07:53

  Reactie: Soms
  Reageer!
  Ja. Deel van mn vriendinnen zijn al ontmaagd enzo en ik nog niet. . Terwijl ik ouder ben dan een paar van hun.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 20 Nov '15 16:02

  Reactie: Soms
  Reageer!
  Mijn vriendinnen hebben altijd vriendjes en ik nooit ben 14 is dat wel normaal?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 23 Nov '15 18:56

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  ik ben blij dat ik nog maagd ben, der zijn meiden van 12 die ik ken die niet meer maagd zijn en het is frusterend, ze zijn zo jong weetje. maar ze moeten dit allemaal zelf weten, ik ben blij met mezelf en met mijn beslissingen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 24 Nov '15 21:13

  Reactie: Ja, best vaak
  Reageer!
  Al mijn vriendinnen hebben vriendjes of n ex waar ze dingen mee hebben gedaan, ik zelf heb ook wel eens met een jongen getongzoend maar toen was ik 11 en daar heb ik heel veel spijt van. Ik was toen alleen nieuwschierig en liet me overhalen. Hij wilde verder maar ik zei nee. Doordat hij deed alsof het een spel was ging ik akkoord maar het is niet lekker als je het niet doet met iemand waar je van houd. Ik ben 15 en wil ook graag een vriendje maar dat komt ooit nog wel hoop ik.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 6 Dec '15 23:54

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  iedereen doet dingen op zijn eigen tempo, nu lijkt het misschien raar als jij dingen nog niet hebt gedaan en andere wel maar uiteindelijk is er ook voor jou een moment waarop jij seksueel meer dingen leert en gaat doen. het komt van zelf wel. er zijn genoeg mensen die zelfs al op een vervolg studie zitten (na de middelbare) die zelfs nog nooit hebben gezoend, dus wacht rustig af alles op zijn tijd. xoxo

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 18 Dec '15 15:59

  Reactie: Ja, best vaak
  Reageer!
  Mijn vriendje wilt dat ook

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: