Mijn vriendin wil nooit meer afspreken

Mijn vriendin wil nooit meer afspreken

21-06-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! R. (15) en haar vriendin spraken eerst elk weekend af, maar als R. het niet vraagt, zien ze elkaar nooit. What to do?


R.: ‘Mijn beste vriendin en ik spraken echt elk weekend af, maar dat kwam altijd vanaf mijn kant. Nu ik haar niet meer vraag, hebben we al vier weken niks meer samen gedaan. Ik heb zo'n gevoel dat ze het eigenlijk niet eens wil. Ik mis het eigenlijk wel heel erg, maar ik heb ook geen zin om de enige te zijn die het vraagt. Moet ik het tegen haar zeggen? Of moet ik wat anders doen?’

Lees ook: Mijn BFF pest anderen

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij R. geven?

  •  

6Reacties

 • x.tls.x Tue 21 Jun '16 12:34

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Hoi R., Ik heb dat ook een paar keer gehad, miss is er iets aan de hand met haar/bij haar thuis? En wat miss ook zo kan zijn is dat jullie een beetje uit elkaar groeien, miss doordat jullie niet meer bij elkaar in de klas zitten. Dat heb ik zelf ook meegemaakt toen ik van school wisselde en op het middelbaar was gekomen. Ik denk dat je je er niet zo druk over moet maken, je vast nog wel andere vriendinnen die het leuk vinden om met je af te spreken!! Misschien wordt het dan niet zo leuk als met je BF, mrr het is het proberen waard!! Of je kan ff met andere mensen praten of dat zij dat hebben meegemaakt. Don't worry and be happy!! Het komt wel goed!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 21 Jun '16 14:09

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou haar gwn laten stikken kom op je hebt meer vriendinnen toch?? Als zij niet aan jou denkt is t ook niet leuk. Geen echte vriendin. K heb t nu ook. Maar je zult haar vanzelf vergeten.

  Dit is niet ok!

 • itsmehnina Tue 21 Jun '16 14:20

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Wat belangrijk is in vriendschap, is zoals je waarschijnlijk al weet eerlijkheid. Hier is dat ook weer belangrijk, maar let op: Gebruik als je met haar gaat praten IK-boodschappen! Dus in plaats van haar te beschuldigen ergens van, gebruik je zinnen als: ''Ik heb het gevoel dat we een stuk minder afspreken dan eerst de laatste tijd. Is er iets?"

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 22 Jun '16 16:39

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik zou vragen of er wat is, zo ja? praat er dan over, je merkt snel genoeg of jullie uit elkaar aan t groeien zijn

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 22 Jun '16 16:40

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik zou vragen of er wat aan de hand is... zo ja? praat er dan over, je merkt dan wel snel genoeg of er wat aan de hand is

  Dit is niet ok!

 • Angelgirl13 Sun 26 Jun '16 14:00

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Hey R. dat is flink balen als het zo gaat ik snap dat je verdrietig bent maar je heb al een hele grote stap genomen door te testen wat er gebeurt als jij het niet vraagt. Ik zou met haar gaan praten en vragen waarom zij het niet eens een keer vraagt. Als ze er geen goede rede voor heeft dan moet je een s naar de rest van jullie vriendschap kijken. Komt elk initiatief voor jou en doet zij niks om de vriendschap in stand te houden dan moet je haar laten gaan hoe moeilijk dat ook is. Ik weet dat dit hard klinkt maar ik weet zeker dat jij nog veel meer veel leukere vriendinnen hebt die jou dan wel waard zijn. veel succes en heel veel kusjes van mij (Robin) Ps. als je vaker ergens over wil praten moet je even op deze reactie reageren ( dit geldt trouwens voor iedereen hier ik ben er altijd om te praten en nieuwe vriendinnen maken vind ik sowieso leuk)

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!