Ik heb geen privacy

Ik heb geen privacy

23-08-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! De ouders van K. (13) hebben een boot, waar ze supervaak slapen. Ze heeft dan helemaal geen privacy. What to do?


K.: ‘Wij hebben sinds kort een boot. Daar slapen we erg vaak op: zo’n drie keer per week en de vakanties… Ik heb dus geen privacy, want ik slaap met mijn ouders en zus in een kamer die heel klein is. Ik mag van mijn ouders nog niet alleen thuisblijven omdat ze mij daarvoor te jong vinden. Als ik bijvoorbeeld behoefte heb aan privacy dan kan dat echt bijna nooit. Ik zit hier heel erg mee. Wat moet ik doen?’

Lees ook: Ik mag niet omgaan met de vrienden van mijn neef

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Tell us what you think

Welk advies zou jij K. geven?

  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 23 Aug '16 13:24

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou goed met je ouders gaan praten en ze omhalen met een heleboel suggesties waarom je wel alleen thuis kan blijven. In het verhaal staat niet of je met je ouders over je privacy heb gehad maar ik zou het daar ook even over hebben

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 23 Aug '16 13:55

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Uitleggen dat je privacy nodig hebt tegen je moeder, miss snapt ze het dan?

  Dit is niet ok!

 • Flappa Tue 23 Aug '16 15:01

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zou er met mijn ouders over praten. Misschien snappen helemaal niet waarom je niet mee wil. Er valt vast wel iets op te verzinnen.

  Dit is niet ok!

 • Ilse;) Tue 23 Aug '16 18:25

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  misschien kan je bij vriendinnen slapen, op je opa en oma... en zeg anders tegen je ouders wat hun ervan zouden vinden als ze drie keer per week op jou leeftijd in een kamer moesten slapen met hun ouders, broers en zussen.

  Dit is niet ok!

 • xGabje Fri 26 Aug '16 09:41

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou opzoek gaan naar een rustig plekje op de boot. Maar ga ook zeker en vast even praten met je ouders, misschien begrijpen ze je dan beter!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 7 Sep '16 19:49

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou eens met jouw ouders overleggen. Leg het gewoon uit, ze begrijpen vast wel dat jij soms ook wel wat privacy wilt. maar blijf vooral rustig, het komst vast goed

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: