Iedereen weet dat ik bi ben

Iedereen weet dat ik bi ben

20-09-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! F. (13) wilde nog even stilhouden dat ze bi is, maar haar geheim is doorverteld. What to do?


F.: ‘Ik ben er laatst achter gekomen dat ik bi ben, omdat ik verliefd werd op een meisje. Een goede vriendin van me is ook bi, dus vertelde ik het aan haar. Het was heel fijn om met haar te kunnen praten, want ik vertrouwde haar ook. Maar toen kwam ik er gisteren achter dat zij het aan mijn crush had verteld en dat die het weer had doorverteld aan haar vriendin. Zij vertelde het aan mijn zus en die vertelde het weer aan mij. Ik was woest op mijn vriendin, maar deels geloofde ik het niet. Wat nou als mijn zus het gewoon heeft geraden? Wat moet ik nou doen, help me, please!’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Ik hoor er niet bij

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij F. geven?

  •  

6Reacties

 • Rawrdinosaur Tue 20 Sep '16 13:01

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou met je vriendin praten over wat er wel of niet gebeurd is. Geef je grenzen aan met dit soort dingen en wie weet als je crush het weet komt ze misschien wel naar je toe met dezelfde feelings x

  Dit is niet ok!

 • AwesomeFabien Tue 20 Sep '16 17:34

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Beste mensen, ik ben de gene die dit heeft in gestuurd een week geleden, ik ben erachter gekomen dat die vriendin van mijn crush loog, mijn goeie vriendin heeft niks doorverteld en mijn crush had al zo'n vermoeden dat ik op haar was. Maar helaas voelt ze niks voor me, maar wilt ze wel nog vriendinnen blijven, maar ben nu wel beetje sad maar ook wel blij dat al die last van mijn schouders is en dat ze nog vriendinnen wilt blijven. Dat is gisteren gebeurt, maar toch is jullie hulp best handig, dus tips zijn nogsteeds welkom voor de what to do vraag.

  Dit is niet ok!

 • Blubikbeneenvis Tue 20 Sep '16 18:06

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou er met je vriendin over praten en zelf uit de kast komen en er over beginnen aan je crush of ze het nou niet of wel heeft doorverteld. Het is makkelijker om er open over te zijn dan bij de ene wel je mond er over te houden en bij de ander niet. En fack it mensen moeten je maar gewoon accepteren zo als je bent

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 20 Sep '16 18:46

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik snap dat je het vervelend vind dat het bekend is geworden op een manier die je liever niet had gewild. Maar opzich weten ze het nu wel, en anders had jij het ze zelf moeten vertellen. Het is niet zoals je wilde maar misschien is dit niet eens zo heel veel erger? Trouwens je vriendin hoort wel te weten dat jou vertrouwen nu erg geschaamd is. Als je met haar gaat praten denk ik dat het wel goed komt. Succes meis!

  Dit is niet ok!

 • Angelgirl13 Tue 20 Sep '16 19:16

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik zou als ik jou was het eerst eens vragen aan die vriendin. Als ze het dan heeft doorverteld mag je boos op d'r worden, maar je lijkt er al redelijk zeker van. Want hoe weet je precies wie het aan wie heeft verteld?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 27 Sep '16 15:20

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ik zou met je vriendin praten en vragen of zij het heeft doorverteld. en ik zou met je crush gaan praten en kijken wat zij vindt. maar je moet niet bang zijn dat andere mensen nu raar naar je gaan kijken want dat doen ze niet. mijn beste vriendin is lesbisch en toen ze me het vertelde werd ik boos dat ze met het niet eerder vertelde want dan kon ze gewoon met mijn praten. maar er is verder niks veranderd tussen mij en mijn beste vriendin, alleen dat we nu niet alleen praten over jongens maar ook over meisjes.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: