Nog nooit een vriendje gehad

Nog nooit een vriendje gehad

14-02-2017 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt. J.(16) heeft nog nooit verkering gehad. What to do?


J.: ’Ik ben bijna 17 en ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ik zit hier best wel mee, want mijn vriendinnen hebben wel allemaal al een keer een vriendje gehad. Ik ben eigenlijk ook nog nooit echt verliefd geweest, maar ik weet wel dat ik hetero ben. Wat kan ik doen? Als ik erover nadenk dan voel ik me depressief.’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Houdt hij wel van mij?

Bron: 123RF.nl

Tell us what you think

Wat zou jij adviseren?

  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 14 Feb '17 12:24

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Lieve J, Maak je alsjeblieft geen zorgen. Ik heb een relatie van een jaar gehad, paar jaar geleden maar dat was niet echt een relatie zoals nu zeg maar. Ik ben wat ouder dan jou maar ik heb ook geen relatie en een deel van mijn vriendinnen wel. Onthoud: HET KOMT VANZELF GOED MEID, echt! Ik weet hoe frustrerend het is , maar het komt goed. Geloof me! Voor iedereen is er een ware liefde je moet alleen de tijd nemen hem te vinden. Xx

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 14 Feb '17 15:07

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik ben 21, ik ben ook nog single. En hou op met jezelf met je vriendinnen te vergelijken. Want jij bent jij, niet hun. Bij jouw duurt het mssn nog wat langer. Niks mis mee.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 14 Feb '17 15:55

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Je hoeft je niet slecht te voelen over het feit dat je nog nooit een vriendje hebt gehad. Op een dag, op een onverwacht moment komt er een jongen die de ware is. Maak je geen zorgen. Het komt goed. Vergeet niet dat er ook mensen zijn die zeggen dat ze een vriendje hebben gehad, maar stiekem liegen ze.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 16 Feb '17 17:05

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik heb precies hetzelfde! Ik ben ook 16 en heb ook nooit een vriendje gehad...

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: