What to do? - Verliefd tijdens stijldansen

What to do? - Verliefd tijdens stijldansen

25-08-2015 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! J. (13) is heel erg verliefd op de danspartner van haar vriendin. Ze stuurt hem al wel signalen, maar hij heeft niets door! What to do?


Ik zit op stijldansen, maar ik had in het begin geen danspartner. Toen heeft de eigenaar van de dansschool dat voor me geregeld. Ik ging samen met een vriendin, en daar stonden de jongens. Twee grappige en schattige broers met een leeftijdsverschil van twee jaar. De een was twaalf en de ander veertien. De eigenaar van de dansschool zei toen wie er met wie moest gaan dansen, en ik kreeg de jongere broer. Hij is erg grappig, we hebben altijd dolle pret. Hij heeft al een vriendin. Maar ik vind de oudere broer wel heel erg leuk.... alleen is dat niet mijn danspartner. Ik heb dus al zo ongeveer alles uit GIRLZ geprobeerd, maar dat werkt allemaal niet! Ik heb zijn nummer, we praten regelmatig, ik heb de vriendin die met hem danst hem al een beetje laten uithoren, maar volgens mij heeft hij echt niks door! Ik heb wel al een avond een partnerwissel voorgesteld, en ik heb de hele avond met hem gedanst, het was echt hemels. Maar ik zit nu een beetje vast, wat moet ik doen?

Lees ook: Hoe vertel ik dat ik verliefd op hem ben?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij dit meisje geven?

  •  

4Reacties

 • shirshir Tue 25 Aug '15 14:11

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik zou gewoon eerlijk zegge wat je van hem vind! Misschien heeft hij het wel helemaal niet door of is hij verlegen. Gewoon proberen!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 25 Aug '15 15:47

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  misschien moet je hem een keer mee uit vragen? niet op die manier maar vragen of hij een keer iets wil drinken. op die manier kan je er ook een beetje achter komen of hij je als een vriend ziet of meer dan een vriend.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 25 Aug '15 21:50

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Misschien is het beste dat je kunt doen, gewoon op hem af stappen, als je verder alles al geprobeerd hebt. Het ergste dat er kan gebeuren is dat hij nee zegt. Maar in het beste geval zegt hij ja. Gewoon doen.

  Dit is niet ok!

 • leila Sat 19 Sep '15 17:05

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Gewoon ervoor gaan, de meeste jongens vinden het alleen maar awesome als een meisje ervoor gaat. Ik durfde het in eerste instantie ook niet, maar ben er uiteindelijk toch voor gegaan heb al bijna 2 jaar een relatie

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: