Verliefde vriendin

Verliefde vriendin

08-09-2015 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! N. (17) heeft een vriendin die zo verliefd is, dat ze N. niet meer ziet staan. En dat duurt nu al negen maanden! What to do?


Mijn beste vriendin is verliefd op een jongen. Al negen maanden. Het is zelfs zo erg, dat ze zich elke avond in slaap huilt. Ze hebben ook al ooit een relatie gehad, maar omdat ze verlegen was en hem niet eens durfde te knuffelen had hij het uitgemaakt. Onze relatie lijdt heel erg onder haar verliefdheid. Ik wil haar niet verliezen, maar ze verkiest iemand die haar nooit liefde gaf boven mij en zelfs boven haar moeder (wij geven haar wel heel veel liefde en steun). Is ze wel een goede vriendin? Hoe komt ze sneller over hem heen?

Lees ook: What to do? - Boze ex

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat zou jij doen als je dit meisje was?

  •  

2Reacties

 • Jacky_x Tue 8 Sep '15 12:48

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Met haar haar praten, vertel haar hoe je je voelt en misschien begrijpt ze het

  Dit is niet ok!

 • Abby99 Fri 27 May '16 19:42

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  proberen haar over te halen om met die jongen te praten misschien kan hij haar duidelijk maken dat het nooit wat wort en kan zich er dan misschien makkelijker er over heen zetten maar ik zou ook zeker vertellen aan haar hoe jij je voelt veel succes en ik hoop dat je er wat aa hebt

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: